Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúnak hosszú haj az bnzis?
Van az egyik ismerősöm akinek hosszú a haja, és a háta mögött mindenki azt mondja róla, hogy tuti hogy búza a gyerek. Mert hosszú haja van, ami a nőknek van tehát biztos bnzi a srác.
De az ilyen tényleg meleg divat tervezők, meg más melegeknek még nem láttam hosszú hajat, pont, hogy rövidet.
Akkor most ez bnzis dolog vagy semmi köze hozzá?

Így látatlanban, általában a hosszú hajtól nem meleg. Sok embernek van hosszú haja, akiknek jól is áll. De más dolgokon, mozgása, viselkedése, öltözködése... Ott látni lehet ha az.
De ha a hosszú hajon kívül nincs semmi, akkor akik mondják rá csak begyöpösödött gyökerek.

#3:
Pál első levele a korinthusiakhoz:
"14 Vajon maga a természet is nem arra tanít-e titeket, hogy szégyen, ha a férfi megnöveszti a haját, 15 az asszonynak ellenben ékesség, ha megnöveszti a haját, mert neki fátyolként adatott a haj."

Gondolom ilyen tizenévesek vagytok vagy nem? :D
Amúgy én meleg vagyok de nem bírom a hosszú hajat.
Max ha rocker vagy valami :D

4-eskének ment is a zöld kéz:)
Amúgy meg hajhosszból ítélni a beállítottságokat...nagy sötétség kell hozzá:D

NEm egyszerűen semmi köze hozzá, hanem kifejezetten nem bhúzis. A meleg férfiaknak tipikusan rövid hajuk van. Kivéve persze a látványbhuzikat, de az más tészta. Az utóbbi néhány 100 évben a világ bizonyos részein kialakult sztereotípia, hogy a fiúk haja rövid, a lányoké meg hosszú. Ez a sztereotípia az alapja a fenti téves asszociációnak. Korábban nem volt így, más kultúrákban nincs így, rengeteg szubkultúrában nincs így, és később sem lesz így.
Nézzd meg például a rockereket, a hippiket, vagy akár a focistákat a 70-es, 80-as évekből. Esetleg Freddie Mercuryt, akinek amíg hetero volt, hosszú volt a haja, akárxcsak az együttese többi tagjának, akik heterók is maradtak. Freddie miután meleg lett vágatta rövidre, míg a másik háromból kettő heteróként. Szóval igazából nincs ilyen összefüggés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!