Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak tisztázni karok valamit. Akik pelenka fétisesek, azok csak viselik, ill használják is a pelenkát? Ha használják akkor az azt jelenti hogy bepisilnek/bekakilnak, vagy csak bepisilnek?
Kérlek normális válaszokat, csak kíváncsi vagyok. foglalkoztat ez a téma, és gondoltam megkérdezem.
Ha te ilyen vígy légyszi írd le, hogy mi izgató van abban ha pl bepisiltél, vagy ha bekakiltál. Miért tartod ezt jónak? mi a jó érzés ebben?Igazából milyen érzés ez egyáltalán? Miről szól ez?
f

Nem ítélem el őket, erre indulnak be. Vagy legalábbis így
érzik jól magukat. Azért egy életen át nem lehet ezt csi-
nálni, úgy hogy valakinek le kéne szoktatni őket erről!
Utána kellene menni, hogyan alakult ki bennük ez a dolog.
Ehhez pszichológus segítsége kéne.

Rajtam mindig van és ebbe kakilok és pisilek. Kollégáim megszokták már hogy pelenkában vagyok, csak a szaghoz nincsenek hozzászokva.
Szerencsére van pelenkázó a munkahelyen úgyhogy meg tudok kérni mindig valakit hogy cserélje ki nekem.

Ezért itt engem meg fognak kövezni,de elmesélem.
Én pelenkás vagyok,azaz pelenkát hordok "kedvtelésből",és használom is.Nagyon sokszor napokig folyamatossan be vagyok pelenkázva.(persze cserélem ha kell).Azon kivül normális életet élek,dolgozom,vannak barátaim,stb.
Hogy mi is a pelenka fétish?Ugyanolyan mint a csipkés tangabugyi fétish.Te arra indulsz be,hogy egy lányon csipkés tangabugyit látsz,én meg arra,hogy be van pelenkázva,
és gumibugyi van rajt.
Mindenki másra izgul fel köztünk is.Van aki csak hordja,nem használja.Van aki csak kis dologra,van aki mindenre használja.Ugyanugy mint a "normális"embereknél,van aki a csipkés,van aki a lakk,van aki a sport tangát szereti.
Van aki csak combfixel izgul fel igazán a tangára,"nálunk van aki azt szereti ha be van csomagolva gumibugyiba is.
De ugyanezt a hasonlóságot leirhattam volna melltartóval,farmerral,stb.
Mi a jó benne?Mindenkinek más,mindenki mást szeret benne.Én szeretem a "csomagot érezni,és szeretem a keményebb anyagu pvc gumibugyikat hordani,aminek a zörgését méég az utca zaja mellett is hallani néha.Van aki utálja a gumibugyit,csak simán pelenkát hord.
Van aki szereti ez mellett még a baba cuccokat is,gyártanak felnőtt méretü rugdalózókat,cumikat is.Van aki szereti ha egy másik személy pelenkázza.
Meggyógyulni ebből???
Nem hiszem hogy menne.Esetleg elnyomni egy időre.
Pszihológus???
Téged ki tudna gyógyíttani egy pszihológus,hogy ne a tangát,hanem a francia bugyit szeresd?
Most azt mondjátok beteg vagyok?Számomra meg az beteg,aki képes ugy elélvezni,hogy a barátnője a lábfejével kiveri neki.Minden csak nézőpont kérdése.
34f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!