Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval hogy is van ez a nőknél?
Ha a pasi szexelni akar, akkor juj, gyorsan dobjuk ki, mert biztos csak azért kellünk neki, meg amúgy is, úgyse szeretjük, csak miatta tesszük meg igen ritkán; ha meg nem akar szexelni, akkor meg azért dobjuk ki, mert mi meg aztán annyira vágynánk rá, hogy csak na...
szóval most akkor hogy van ez?
Nem tudom haver, még nem volt ilyen gondom, lehet azért mert nem az idiótákkal kezdek kapcsolatot és én sem vagyok fogyatékos?:D
19L
Ha ismeretlenül is már a szex a legfőbb témája (pl. 1-2 randi után már szexelni akar), akkor "lapát".
Ha komoly kapcsolatban menthetetlenül megromlik a szexuális élet (nem betegség miatt), az komoly problémára (elhidegülésre) utal, ami megint csak szakításhoz vezetHET.
Úgy látszik a gyengébbeknek mindent meg kell magyarázni...
Alapvetően két külön típusról beszélünk. Az egyik valamiféle jutalmazóeszköznek tekinti a szexet, és képes hónapokig - évekig - húzni halogatni. Na nekik pl. soha nem fog gondot okozni, ha a pasi nem szexel a kapcsolatban, mert ők is egy szükséges rosszként tekintenek rá. A másik típus pedig szeret szexelni és nem tud létezni nélküle.
Persze vannak végletek, ahogy az előző is írta: ha egyértelműen csak egy lyuknak tekint, akkor nem kell, se szexre, se kapcsolatra, de ilyen nem dobok, hanem eleve össze sem jövök vele, tehát a kérdés nem állja meg a helyét ebben az esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!