Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire jó ötlet ittasan egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó ötlet ittasan egy lánynak, akinek van barátja, azt írni hogy szerelmes vagyok belé? 20/F

Figyelt kérdés
Jóba vagyok vele, minél többet iszok, annál jobban érzem a késztetést hogy megírjam, de mindig tudom hogy ezzel csak elszúrnék mindent. :(
2014. máj. 10. 00:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem kéne...
2014. máj. 10. 00:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez a baj a férfiakkal, csak ittasan..
2014. máj. 10. 00:09
 3/9 A kérdező kommentje:
De hiába mondanám meg neki józanon, akkor is annyi lenne a következmény hogy még jóba se lennénk, elfordulna tőlem...
2014. máj. 10. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Én már írtam többször is ilyet egy lány barátomnak de soha nem említette meg utána :) Ő is szeret tudom, de nem tudja eldönteni, hogy szerelem vagy barátság. Mondjuk én nem stresszelem vele, csak így 1-2 hetente néha eszembe jut és leírom neki hogy milyen jó, hogy van, meg hogy szeretem, stb.. ő meg általában mosolygós fejeket ír vissza meg ilyenek :D
2014. máj. 10. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor mi a F@$znak kell feszegetni ezt a dolgot? Nem kell elmondani neki. Akkor a barátságotok is lehet hogy elromlana. Meg a lány megérzi hogy szerelmes vagy belé, hogyha olyan a kisugárzásod a jelenlétében.
2014. máj. 10. 00:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha nincs a kozelben a pasija akkor jo otlet.

En reszegen minden egyes lanynak akit megtalalok a telefonomban vagy facebookon megirom h mit muvelnek a testevel.

2014. máj. 10. 00:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mekkora a barátja. ^^

Bár csak sz@rul jöhetsz ki belőle..

2014. máj. 10. 01:52
 8/9 anonim ***** válasza:
semennyire :D józanon sem jött ez be senkinek sem eddig, akárhányszor csináltam :D
2014. máj. 10. 02:27
 9/9 bloodbunny válasza:

Édes öcsém, miért akarod megírni a lánynak, hogy két füle van? Mert azt, hogy szerelmes vagy belé, pont annyira tudja, mint azt, hogy hány füle van. Vagy ha nem tudja, akkor olyan nagy a távolság köztetek, hogy az kizár minden ilyen közlést.

Inkább figyelj oda arra, milyen a kapcsolata a barátjával! Ha romlik vagy bomlik a kapcsolat, hívd el táncolni, moziba vagy akárhová. Ha tetszel neki, észre fogod venni.

Egyébként - bár konkrét tanácsot sosem adok, ezúttal mégsem hagyhatom szó nélkül - hagyd abba az ivást, de örökre! Egy normális kapcsolatod nem lesz életedben, ha iszol. Előbb-utóbb valami baromságot fogsz csinálni részegen.

2014. máj. 14. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!