Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányok többsége elítéli az olyan pasikat, akik hivatásost látogattak meg?

Figyelt kérdés

Egy pasinak általában sokkal nagyobb a szexuális igénye és ezer karöltve sokkalta nehezebb magának párt találni.(átlagos pasiról beszélünk)

Míg egy lánynak a fent említett dolgok egyike sem okoz problémát így sokkal kisebb eziránt a szükséglete.

2014. máj. 10. 09:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
30-bocsi, csak nagyjából olvasgattam bele és utána egész mással foglalkoztam azt ugy irtam csak arra, amiről előtte össz-vissz emlékeztem, hogy olvastam. Téma annyira meg nem érdekel végülis, hogy neki álljak végigolvasni ki mit irt. A lényeg nem itélem el csóro hapsikat, akik hivatásosra fanyalodnak..
2014. máj. 11. 15:04
 32/32 anonim ***** válasza:
Mert aki hivatásoshoz megy, annál valami baj van. Vagy olyan csúnya szegény, hogy normális körülmények között nem talál senkit, vagy csak egyszerűen teljesen igénytelen, és nem fontosak neki az érzelmek.
2014. máj. 12. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!