Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon zavar az a tény, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar az a tény, hogy hány pasival feküdt le a jelenlegi lány, akivel ismerkedek? Fejezzük be?

Figyelt kérdés

23 éves fiú vagyok, 4 lánnyal voltam együtt.

A lány 21 éves és 7 fiúval volt már együtt.

Esküszöm, hogy ennyire még nem szerettem senkit, nagyon aranyos és nagyon jól kijövünk, de ez az egy tény zavar engem valahogy.

Mondta, hogy kihasználták, otthagyták és én ezt tökéletesen meg is értem.

Nem ő tehet róla!

Nem tartom emiatt k.urvának!

Csak legbelül, a lelkem mélyén engem iszonyatosan zavar a dolog.

Már-már mi is ott tartunk, hogy szex lesz, nagyon kívánjuk egymást.

Mit mondjak neki?

Nyugodtan lehúzhatnak a kommentelők, de sajnos nekem van egy ilyen negatív hülye gondolkodásom, amin én is szeretnék változtatni, de engem zavarnak az ilyen dolgok.

Mi legyen? :( :(

2 hónapja ismerem.

2014. máj. 10. 16:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
0%
Azt a 7-et szerintem beszorozhatod 3-al.. Megsúgom lányoknál ez az általános.
2014. máj. 10. 17:09
 12/33 A kérdező kommentje:

Jó, ez nem az Amerikai Pite, azért azt nem hinném. De én hiszek neki, ezt is interneten mondta el, amikor viccelődés közben spontán rákérdeztem, hogy ,,Na és te mennyivel?" vagy valami ilyesmi.

Nagyon szép, jó teste van és visszafogott öltözködésű, de ezt a dolgot elsőre senki nem gondolná róla. Ami jó is és rossz is. :(

Mert már szerelmes vagyok belé, de ahogy elnézem ő nálam is jobban. :) :(

2014. máj. 10. 17:12
 13/33 anonim ***** válasza:
Szóval irígy vagy, amiért ő kelendőbb volt, mint te? Szerintem ne foglalkozz ezzel! Lépj túl rajta, ez van, ez nem egy verseny! Ha tényleg passzoltok egymáshoz meg minden, ne hagyd ezt elveszni.
2014. máj. 10. 17:14
 14/33 A kérdező kommentje:

Olyan értelemben vagyok irigy, hogy egy bána fa.sznak tartom magam, hogy mások miket elértek csajozás terén. Én pedig most örülök a jelenleginek, hogy végre nem internetről ismertem meg.

Tehát nem rá haragszom.

Tényleg kár lenne elszalasztani.

2014. máj. 10. 17:17
 15/33 anonim ***** válasza:
Tehát az zavar, hogy neki "jobban bejött az élet", persze leegyszerűsítve. Nehéz tanácsot adni, mert akkor más téren is irigyelheted majd, ha neki valami jobban megy, mint neked. Tehát a saját önbecsülésed az, ami problémát okoz. Márpedig ez MINDEN kapcsolatodban gondot fog okozni. Legelőször is a saját önbecsülésed kellene kicsit felturbózni, és ehhez pont ideális lenne egy ilyen kapcsolat. Gondolj arra, hogy egy olyan lány, aki sok más férfinak is bejön, pont TÉGED választott, irántad táplál gyengéd érzéseket. Ha elszalasztod, lesz majd más, persze, de ugyanilyen biztos nem. Szerintem próbálj meg inkább "felnőni" a feladathoz, nem két percen belül, hanem idővel... ez nem megy egyik napról a másikra. Én a helyedben belevágnék, igyekeznék a pozitívumokra koncentrálni, nem túlagyalni, és értékelni azt, hogy kellek a másiknak! Ettől például pont helyre tudna állni a szemmel láthatóan sérült önbizalmad. De ha most hátat fordítasz a problémának és nem nézel vele szembe, akkor viszed magaddal tovább a következő kapcsolatodba és a következőbe és az azután következőbe... most kaptál egy esélyt, hogy helyretedd a dolgot magadban. Szerintem próbálj meg élni vele!
2014. máj. 10. 17:18
 16/33 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm. De lehet, hogy megbeszélem vele, mert már beszéltünk ilyen dolgokról, tudja jól, hogy olyan srác vagyok, aki nem majmolja a divatot, nem homoerotikus megjelenésű és beszédű, tehát ha ez kellene neki, akkor már rég ott hagyott volna.

Azon vagyok meglepődve és jól esik ,hogy azt mondta, hogy én milyen más beállítottságú vagyok, mint a többiek, sok dologban racionális és normális.

Nem lenne fair a részemről sem, ha emiatt azt mondanám neki, hogy hagyjuk. Köszönöm az eddigieket, ha tudtok, még mondjatok tanácsokat, vagy ha volt már valakinek hasonló dilemma.

2014. máj. 10. 17:24
 17/33 anonim ***** válasza:
Ez azért is baj szerintem, mert akkor lehet más miatt is irigy leszel rá. Tanulás, munka, fizetés, akármi. Rám is egyszer féltékeny és irigy volt egy barátom, mert jobban kerestem mint ő, többre vittem munka terén. Szar érzés. Elvégre a kapcsolatok azért vannak, hoyg egymást támogassátok, szeressétek, és a másik siekrének együtt tudjatok örülni. Próbáld meg a saját önbizalmadat és életedet rendbe rakni. Mert ha magaddal nem leszel emgelégedve, akkor midnig ott lesz ez az érzés benned.
2014. máj. 10. 17:27
 18/33 A kérdező kommentje:

Ja egyénként a saját anyám sem ad igazat nekem és tudom, hogy nincs is igazam. Egyszerűen egy zavaró érzés.

meg ez az önbizalomhiány is csak ilyenkor bontakozik ki, mert a való életben csak 1-2 közeli barátom és ez a lány tudja, hogy nem vagyok egy nagy nőcsábász, mégis beszélgetés után nem rohant még el egy lány sem.

Kifelé a nagyvilágnak nem mutatom és nem is sajnáltatom magamat, az csak a négy fal között fordulhat elő. Tehát, hogy én nő előtt nyafogjak azt nem..de mégis el kell mondanom nekik ezeket a dolgokat, mert az eddigi kapcsolataim azért mentek tönkre , mert nem mondtam el, hogy mi bánt..

2014. máj. 10. 17:29
 19/33 A kérdező kommentje:
Összességében sikeresnek mondhatom magam, de maximalista vagyok és magammal szemben nagyon kritikus.
2014. máj. 10. 17:30
 20/33 anonim ***** válasza:

Összejöhetsz vele, ki tudja, lehet hogy jó lesz a kapcsolatotok az elején, de ez a dolog hosszútávon egészen biztosan meg fogja mérgezni a kapcsolatot, mert a szálka örökké ott lesz a szemedben. Hiába szép és aranyos a lány, szerintem a 7 akkor is sok. És ez arról tanúskodik, hogy lehet, hogy nem ribi, lehet, hogy kihasználták, de azért mert túl jóhiszemű volt és ezen a téren butuska. Csűrhetjük-csavarhatjuk a dolgokat, de valószínű nem jó emberismerő a lány vagy túl hamar tette szét a lábát azt gondolva, hogy ezzel imponál a férfiaknak. Nem tudom, csak találgatok. Én 22 éves lány vagyok, 18 évesen vesztettem el a harmadik barátommal akivel azóta is együtt vagyunk, előtte is számtalan alkalmira lehetőségem lett volna, valamint az első két barátommal is min.fél évig jártam, mire kiderült, hogy jobb hogy nem tettem meg, mert csak kihasználtak volna.

Lehet, hogy leszavaznak majd, de a szerencsétlen véletlen folytán 7 pasi ennyi idős lánynak csak akkor jön össze, ha valamely tulajdonságában (emberismeret, erkölcs, magabiztosság, ragaszkodás) hiányosságok vannak. Ha összejössz vele, idővel ez úgyis kiderül.

2014. máj. 10. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!