Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdtem az egyik haverommal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem az egyik haverommal. Mit tegyek? Lesz még normális a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
Nagyon jóban voltunk egy csomót hülyéskedtünk mindent elmondtam neki tényleg nagyon jóban voltunk. De volt egy buli ahol mindketten elég sokat ittunk és lefeküdtünk egymással. Utána mondta hogy reméli hogy ettől még barátok maradunk mondtam hogy én is. DE azóta nem nagyon szól hozzám nem keres. Közömbös velem. Mit tegyek?
2014. máj. 10. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Viselkedj úgy mint szex előtt.
2014. máj. 10. 17:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Én teljes úgy viselkedek, de nem egészen vevő rám.
2014. máj. 10. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
meg kell kérdeznem. Fiú vagy és ő is vagy te lány vagy és ő fiú vagy fordítva esetleg, lány és lány?
2014. máj. 10. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány és ő a fiú
2014. máj. 10. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Elárulom akkor mit gondolnak ilyenkor a fiúk. Te próbálsz vele normálisan viselkedni viszont benne élnek, hogy jó volt vagy milyen szexi vagy meztelenül ugyan akkor bűntudatot is érez és tudja ha még egyszer megtörténne nem tudna nemet mondani szal inkább kerül.
2014. máj. 10. 18:16
 6/9 A kérdező kommentje:
És akkor ilyenkor mi a teendő?
2014. máj. 10. 18:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy nem akarsz lefeküdni vele többet, de azért néha leszopod, baráti alapon :D
2014. máj. 10. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:

el vaqytok tévedve! nem azért kerül mert annyira oda van érted.. épp ellenkezőleg! attól fél h te esetleg most majd többet akarsz tőle,pont azért kérdezte meg utána h ugye barátok maradunk??? mert h semmi mást nem akar tőled.

vagy: azért barátkozott veled előtte mert le akart fektetni. megtörtént,lelépett.

2014. máj. 10. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
5-ös biztos lány :) marhára nem így gondolkodnak a fiúk!!! :)))
2014. máj. 10. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!