Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért szeretik a rossz fiúkat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 22:51
1/9 kismutyesz_ válasza:
Nem kell általánosítani...Egyébként csak a butuska lányok szeretik.
2/9 anonim válasza:
Filmekbe, mesékbe bejönnek, élőben inkább az aranyos típust kedvelem :D
4/9 anonim válasza:
Mindenki szeretne egy Berényi Mikit vagy egy Barta Zsoltot magának...
5/9 anonim válasza:
Fura, én kedves srác vagyok, meg is jegyzik. Minden csaj elküld a francba vagy hamar dobtak. Fura nem? Pedig még állítólag jóképű és vicces is vagyok. A viccest részt tuti elhiszem a jóképűség más dolog, azt azért nem teszem mert szigorúak az elvárásaim magammal szemben.
6/9 anonim válasza:
Én nem vagyok butuska, még is a rosszfiúk vonzanak :D
7/9 anonim válasza:
Azért szeretjük a rossz fiúkat mert izgalmasak, nem hétköznapiak, olyan dolgokat próbálhatsz ki vele, amit mással nem mernél, csábító az, hogy esetleg csak velünk jó, velünk viselkedik romantikusan vagy ilyesmi. Mellesleg elég szexis is.
8/9 anonim válasza:
erre egy másik kérdéssel lehet válaszolni: a fiúk miért szeretik a rossz lányokat?
9/9 anonim válasza:
Nekem rohadtul mindegy, hogy rossz vagy jó a lány. A rossz lány mellesleg csak az szexre értendő. Ez nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!