Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon lefeküdtek már egymással?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lefeküdtek már egymással?

Figyelt kérdés

A hugom fél éve van együtt a barátjával (az első neki). De csak 17 éves. Eléggé sokszor ott aludt már nála, mert mindig kitalált valamit, hogy miért nem tud hazajönni. De azt mondja mindig csak filmeztek. Bár eléggé gyanús de hiszek neki, mert nekem nem szokott hazudni.

De amúgy eléggé visszahúzódó és konzervatív lány, viszont a barátja nem igazán tűnik annak, ráadásul 22 éves. Nos én a 27 évemmel tudom, hogy egy ilyen korú srác igényli a szexet, mégis, szerintetek van rá esély, hogy a hugom szűz még? Szeretnék kicsit bizakodni.. :D egy csendesebb, normális 17 éves lány vajon meddig várhat?

2014. máj. 12. 01:52
1 2
 1/13 mustafa33 ***** válasza:
100%
És mi közöd hozzá?
2014. máj. 12. 01:53
 2/13 anonim ***** válasza:
attól függ mennyire ért a pasi a dolgához és mennyire határozott tesod. nagyobb a valoszinűsége, hogy már nem szűz de még reménykedhetsz mert van pár lány aki 1-2 évig is vár és van aki a házasságig:D
2014. máj. 12. 01:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű,hogy igen.
2014. máj. 12. 02:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Elhiheted, hogy a húgod több mint valószínű nem az a visszahúzódó, konzervatív lány az ágyban.

Fél év után feltételezhető, hogy lefeküdtek egymással, viszont feleslegesen ezen agyalni, úgyis sejthetted, hogy nem marad örökké szűz.

2014. máj. 12. 02:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Biztos lefeküdtek már. Viszont 27 évesen tudnod kéne, hogy ez a magánügye, ergo semmi közöd hozzá, pláne hogy 17 éves, majdnem felnőtt, hiába a hugod. Manapság a 17 év teljesen ideális, sőt, legtöbben már 14-15 évesen szexelnek sajnos, úgyhogy akármi is volt, nem nagy ügy.
2014. máj. 12. 02:36
 6/13 tkodit ***** válasza:
100%

megállapítod, hogy a húgod nem szokott neked hazudni, hiszen ismered, de azért idegenektől kérdezgeted, hátha mégis. f.ck logic.

Egyébként szokj hozzá a gondolathoz, hogy a húgodat reszelik ezerrel.

2014. máj. 12. 02:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

és neked ehhez mi közöd?

már ne is haragudj

2014. máj. 12. 05:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
50-50% 17 évesen már az se lenne meglepő ha már lefeküdtek volna. Amúgy miért is nem mind1 ez neked? Nekem is hugom van de egyáltalán nem meditáltam azon, hogy épp mikor melyik faszijával hempereg... 24/F
2014. máj. 12. 08:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nem szűz. Én is ilyen lány voltam, konzervatív is de olyan könnyen el lehetett csábítani mindig ha szerelmes voltam.. szerinted egy 22 éves mire vágyik? Nem ismerem, de általánosságban kérdezem. Több az esélye hogy nem szűz főleg ha már ennyiszer ott aludt. Nehéz elképzelni ebben a korban hogy sokadik alkalomkor is csak ülnek a tv előtt.
2014. máj. 12. 08:47
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszmájúskodni akarok de a csendes,aranyos hugicadat kefélgetik elég gyakran.
2014. máj. 12. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!