Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon lefeküdtek már egymással?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lefeküdtek már egymással?

Figyelt kérdés

A hugom fél éve van együtt a barátjával (az első neki). De csak 17 éves. Eléggé sokszor ott aludt már nála, mert mindig kitalált valamit, hogy miért nem tud hazajönni. De azt mondja mindig csak filmeztek. Bár eléggé gyanús de hiszek neki, mert nekem nem szokott hazudni.

De amúgy eléggé visszahúzódó és konzervatív lány, viszont a barátja nem igazán tűnik annak, ráadásul 22 éves. Nos én a 27 évemmel tudom, hogy egy ilyen korú srác igényli a szexet, mégis, szerintetek van rá esély, hogy a hugom szűz még? Szeretnék kicsit bizakodni.. :D egy csendesebb, normális 17 éves lány vajon meddig várhat?

2014. máj. 12. 01:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem sincs közöd hozzá, hogy kivel mikor mit csinál... szerintem ő se gondolkodik ilyeneken, hogy te éppen kivel merre vagy
2014. máj. 12. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez az érdeklődés tényleg betegesnek tűnik.

Kivéve talán, ha azon aggódsz, hogy esetleg nem védekeznek, és félted a tesódat.

2014. máj. 12. 10:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Csak kiváncsiság, nyugi :)

Mert olyan furcsa látni hogy a hugom felnőtt.

De köszi a válaszokat! :) hát igen, magamból kiindulva a filmezésnél sokszor elég egy apró csók, hogy abból aztán több legyen.

2014. máj. 12. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!