Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vásárolt már valaki sexshopban?
Figyelt kérdés
Csajok,fiuk vetettek már valamit nem ciki vagy hogy van ez mit vetettek vibri kéne:)2014. máj. 12. 21:38
1/14 anonim válasza:
Valamiből csak megélnek, úgyhogy valaki biztos
2/14 anonim válasza:
Nem, még soha senki... Azért van olyan sok.
3/14 anonim válasza:
Remélem lány vagy ha vibrátor kell..
Dee tudod van olyan hogy INTERNETES RENDELÉS.. Hallottál róla?! Menj fel valamelyik internetes szexboltba és rendelj műf* szt, hámot akármit..
Amúgy nem.. Nem vásároltam semmit.. És nem is fogok.. Ki tudom elégíteni barátnőmet minden segédeszköz használata nélkül..
5/14 A kérdező kommentje:
17L
2014. máj. 12. 21:46
6/14 anonim válasza:
Auchanba nem szoktál járni bevásárolni?Szexshopba is ugyanúgy bemész és elmondod,hogy mit akarsz venni,és megmutatnak neked egy csomót belőle.
7/14 anonim válasza:
nem vettem semmit, csk nézelődtem :D
8/14 anonim válasza:
Rendőr fetish ruhát,bilincset,poti növelőt:) Igeen Jóvolt:)
9/14 anonim válasza:
Én Brandy-t rendeltem, és tőkre élvezem, igaz néha leenged kicsit :))
10/14 anonim válasza:
Neten rendeltem egy két dolgot.Tök diszkréten csomagfutár a kapumig is hozta.Nem viritott sehol a csomagoláson,hogy honnan is rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!