Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, zavarna titeket ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, zavarna titeket ha a barátnőtök elmondaná, hogy az előző kapcsolata egy nála 20 évvel idősebb férfival volt 2,3,4 évig?

Figyelt kérdés
Feltételezzük, hogy már nem szereti a férfit, új kapcsolatot kezdett. Meg kellene mondani az új párjának, vagy inkább nem is szólni róla, csak annyit hogy volt tartós kapcsolata? Mi a véleményetek?
2014. máj. 14. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem izgatna
2014. máj. 14. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Embere válogatja! Engem sosem érdekelt annyira a párom múltja!
2014. máj. 14. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:

20 év korkülönbség szerintem nagyon sok , főleg 2-3 évig...

Egy kapcsolatban fő az őszinteség... Szóval meg kellene , de én biztos nem örülnék , pláne ha tudnám , hogy egy fiatal lány... Olyan , mintha már az apja lenne.

2014. máj. 14. 12:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem, jobb mint amit a mai ribik csinálnak, hogy 2 hetente cserélgetik a pasijukat.
2014. máj. 14. 12:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdés mit látott az idősebb férfiban a lány?, mert ha az új párjától is hasonlót vár az felejtős.

Én azért vagyok a nagy korkülönbséges kapcsolat ellensége... mert pl egy 20 éves lány ne élje a 40 évesek életét... egyszerűen rossz időben mozog. Kicsit paradox tudom, de ez rá tudja nyomni a bélyegét a köv. kapcsolatra.

2014. máj. 14. 12:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2014. máj. 14. 12:58
 7/12 A kérdező kommentje:
Az lényegtelen, hogy mi volt, a lényeg hogy mi van. Jobb nem tudni? Nem beszélni arról hogy mi volt? Attól őszintének lenni, de a múlt az múlt. Ha kiderül, másképp viszonyulna e az adott ember?
2014. máj. 14. 12:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Erre lehetetlen választ adni. Ismerni kéne a mostani párodat is. De nagy valószínűséggel ha jól működik a kapcsolatotok, akkor max egy Téééényleg?! aztán le van tudva.

:D

2014. máj. 14. 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
Zavarna, ha a lány akkor lenne 20 éves.
2014. máj. 14. 13:07
 10/12 A kérdező kommentje:
ez egy esetleges felvetés volt részemről, alapjáraton ilyenről szó sincs, mármint csak kíváncsi voltam/vagyok :)
2014. máj. 14. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!