Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, nálatok is van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nálatok is van olyan hogy nem bírtok magatokkal úgy kellene valami pasi egy vad szexre?

Figyelt kérdés
őszinte választ szeretnék kapni és kort is írjatok pls
2014. máj. 14. 23:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nálam van.. sajnos elég sűrűn, nem szoktam masztizni, de néha 'kikészít'!! :D 18L
2014. máj. 14. 23:45
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
Szokott akkor megdugatom magam röfi úrral 17/L
2014. máj. 14. 23:46
 3/21 anonim ***** válasza:
5%
Nem. Nem vagyok csaj.
2014. máj. 14. 23:46
 4/21 anonim ***** válasza:
Nem
2014. máj. 14. 23:53
 5/21 anonim ***** válasza:
#1-es és hogy oldod meg?
2014. máj. 14. 23:54
 6/21 anonim ***** válasza:

igen, mondjuk most... 5 hónap után már nem igazán bírom

(21/l)

2014. máj. 14. 23:58
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

én kölcsön adom a farkam ha ez segít lányok :) Na jó.. ez nagyon hülyén hangzik :D

De ha csak szexről van szó, akkor szerintem simán meg tudnátok oldani. Vagy nincs igazam? O.O

2014. máj. 15. 00:03
 8/21 anonim ***** válasza:
Húúúú, de még mennyire! :) Sokáig voltam szingli és hiába van a fiókomban Alehandro (vibri) néha már ő sem volt elég...legszívesebben minden kicsit jobban kinéző férfit magam alá gyűrtem volna...8 hónapig bírtam ezt a "koplalást" a mostani pasim viszont nagyon profin ráérez, hogy mikor, mi esik jól...van, hogy gyengéd és hosszú az együttlét, de van, mikor szinte csak leteper, és egy gyors, igazi lihegős, vad numerát nyomunk le...egyszerűen imádom...:) Kezdek függő lenni...bárhol, bármikor képes lennék az ölébe pattanni...:) Úgyhogy én teljes mértékben átérzem a helyzeted...26/L
2014. máj. 15. 00:51
 9/21 anonim ***** válasza:
Hat nalam azert van mert csak 1x talalkozok egy heten a baratommal. Tudom, 6 napot azert ki lehet birni, de tenyleg mindig be vagyok indulva es nagyon rossz..
2014. máj. 15. 07:51
 10/21 anonim ***** válasza:
ayay én tudok olyan csajról, aki csak azért jött el táborba, mert tudta h itt lesz az egyik legnagyobb vadállat srác, aki nem cicázik a csajokkal, na persze igaza van, és terjed róla a pletyka h tök simán el is jár a keze, ha nem nyel a csaj. én mondtam is neki ezt, erre az volt a válasz h tudja ezt is de őt izgatja ez a vadsága, és bár kapná el ilyen keményen. na tessék, íme a csajok képmutatása. ez itt egy őszinte válasz, igaz, egy fiútól, de akkor is.
2014. aug. 7. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!