Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok, nálatok is van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nálatok is van olyan hogy nem bírtok magatokkal úgy kellene valami pasi egy vad szexre?

Figyelt kérdés
őszinte választ szeretnék kapni és kort is írjatok pls
2014. máj. 14. 23:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen, de akkor jon a maszti, mert nekem nem valami pasi kell egy vad szexre, hanem csak a barátom, sok vad szexre 34N
2014. aug. 7. 18:59
 12/21 anonim ***** válasza:
Na, ha van itt jó szexre vágyó csaj, írjon :D
2014. aug. 7. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
én se "valami" pasira gondoltam ez alatt, hanem természetesen olyanra, akiért sorba állnak a lányok ...
2014. aug. 7. 21:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Az első"pasim"egyéjszakás kaland volt.azóta házas vagyok,gyerekeink vannak.de ez hiányzik a spontaneitás a szexből.😞 az elsővel bárhol s barmikor teljesen spontán.29n.srác 31 (most)
2014. nov. 7. 08:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha hiányzik a spontaneitás, mi a tökömért mentél hozzá?
2014. nov. 7. 08:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Megvan a spontaneitás de nem annyira mint az elsővel.az első bárhol bármikor...vele is,de a gyerekek miatt nem olyan egyszerű.ha nincs itthon a nagy,nagyon jókat szexelunk...29n
2014. nov. 7. 08:58
 17/21 Panna_ ***** válasza:
van, de mindenkinél más szinten. De van és létezik, de ez nem azt jelenti, hogy az első jöttmenttel szexelnénk, hanem az akihez alapból vonzódsz testileg kicsit is az nagyon felerősödik és akár ott helyben sem mondanál neki nemet.
2014. nov. 7. 09:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Hogy én miért nem tudok ilyen csaj útjába lenni ! :)
2014. nov. 7. 09:18
 19/21 anonim ***** válasza:

18-as

Lehet hogy az útjába vagy csak te se veszed észre ;)

2014. nov. 7. 09:24
 20/21 anonim ***** válasza:

#16 - nem értelek, a gyerek nem akadály, ez csak ilyen mese

egyfelől hiányzik a spontaneitás, másrészről a gyereket hozod fel, mint körülmény

bocs, de nekem a gyerekeim most repülnek ki itthonról, és így is elég korán (12 évesen), de ha miattuk nem szexelhettünk volna ott és akkor és ahogy akartunk volna, már rég nem lennénk szerintem együtt a feleségemmel

a gyerekeknek semmi értelmi/érzelmi bajuk nem lesz attól, hogy ha 1-2x meghallják, hogy anya nyöszörög, mert dugják, apa meg felordítva élvez anya arcára

nem kell előttük csinálni mindent, mert az beteg, de félni sem szabad, hogy "kiderül" a szülők szexualitása

ami káros nézetem szerint az két dolog: 1. a gyerekek nem mernek beszélni a szexről (mert az olyan valami, ami titok), 2. rossz házasság a szex korlátoltsága miatt

2014. nov. 7. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!