Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nálatok is van olyan hogy nem bírtok magatokkal úgy kellene valami pasi egy vad szexre?
18-as
Lehet hogy az útjába vagy csak te se veszed észre ;)
#16 - nem értelek, a gyerek nem akadály, ez csak ilyen mese
egyfelől hiányzik a spontaneitás, másrészről a gyereket hozod fel, mint körülmény
bocs, de nekem a gyerekeim most repülnek ki itthonról, és így is elég korán (12 évesen), de ha miattuk nem szexelhettünk volna ott és akkor és ahogy akartunk volna, már rég nem lennénk szerintem együtt a feleségemmel
a gyerekeknek semmi értelmi/érzelmi bajuk nem lesz attól, hogy ha 1-2x meghallják, hogy anya nyöszörög, mert dugják, apa meg felordítva élvez anya arcára
nem kell előttük csinálni mindent, mert az beteg, de félni sem szabad, hogy "kiderül" a szülők szexualitása
ami káros nézetem szerint az két dolog: 1. a gyerekek nem mernek beszélni a szexről (mert az olyan valami, ami titok), 2. rossz házasság a szex korlátoltsága miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!