Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha megkérem a barátnőmet, hogy verje ki?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy barátnőm átlagban heti 1-2 szer kívánja csak a szexet, viszont nekem több orgazmusra van igényem. Főleg lányok véleményére lennék kíváncsi, hogy szerintetek gáz e, ha néha megkérem, hogy verje ki, vagy orálisan elégítsen ki, ha magától éppen nem gondol ilyesmire?2014. máj. 15. 21:29
1/12 anonim válasza:
nem gáz, meg kéne értenie, hogy az embetek nem egyformák szal nyugodtan kérd meg :)
3/12 anonim válasza:
megkérheted. de ha nemet mond, akkor az elég nem.
4/12 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy ha nem akarja, hogy eldurranj fél perc alatt, amikor nagy ritkán együtt vagytok, akkor kicsit nyissa meg a szelepet, hogy kieressz némi gőzt.
5/12 anonim válasza:
Hát nem tudom hány évesek vagytok (gondolom elég fiatalok) de ha már meg kell kérni rá a barátnődet az régen rossz. Ha most nem nagyon igényli a szexet akkor mi lesz később? Próbáld meg, ha magától nem jut eszébe. Engem sose kell kérni, én örömmel kényeztetem a pasim farkát a számmal és a kezemmel akkor is ha aktus nincs is. Nem is bírnám ki nélküle.
De jó lenne azért tudnod hogy ezt ő maga miért nem csinálja szó nélkül és szívesen...
6/12 anonim válasza:
Az a gáz, hogy a csajod nem kívánja, verd jó meg az asszonyt.
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,meg kell beszélnetek! Nálunk i hasonló a helyzet,én például minden nap,néha többször is,orálisan elégítem ki a barátomat.
8/12 anonim válasza:
Az a gáz, ha erre magától nem gondol. Lesz ez még rosszabb is...
9/12 A kérdező kommentje:
Én 25 vagyok, ő 23, már lassan 3 éve vagyunk együtt, és most költöztünk össze 2 hónapja.
Köszönöm a válaszokat egyébként! :)
2014. máj. 16. 08:15
10/12 anonim válasza:
üljetek le és beszéljetek erről. Sajnos nálunk is hasonló a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!