Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel maszturbáljak, hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és próbálok kreatív lenni itthon de semmivel nem megy... ma kipróbáltam műpénisszel és nem ment be, mert nagyon szűk vagyok és fájt is picit (műanyagból van)... nem szeretnék saját műpéniszt venni mert nem nagyon tudnám eldugni sehova, de már próbáltam: kispárna, zuhanyrózsa, és műanyag palack szája, de egyik sem ment be... csak az ujjam. Mivel próbáljam?2014. máj. 16. 15:21
2/35 A kérdező kommentje:
Nem, mert azt meg alig érzem, nem elég az élvezet, többet szeretnék.. :D
légyszi ne írjatok priviben olyanokat hogy hány éves vagyok! köszi.
2014. máj. 16. 15:24
3/35 anonim válasza:
Már betámadtak a kis kanos srácok, hogy segítenek mi?:D
2, 3, 4 ujj?:D
4/35 A kérdező kommentje:
igen, betámadtak :D csak nem szeretek visszaírni, mert nem tudhatom, hogy egy 50 éves magányos fa*zi vagy egy 13 éves kanos kisgyerek ül a monitor előtt :D
nem megy be könnyen, mindig félek, hogy fájni fog, így ráfeszülök és méginkább nem megy. ötletek?
2014. máj. 16. 15:27
5/35 anonim válasza:
Na várj. Ezt írtad: "ma kipróbáltam műpénisszel". egy másik mondatodban pedig: "nem szeretnék saját műpéniszt venni"
Kiét használtad basszus? :D Kölcsönkérted a barátnődét?
6/35 A kérdező kommentje:
Ez bonyolult és nem fogok semmit leírni erről a műpéniszes dologról, mert a sok okos itt belém kötne :D
2014. máj. 16. 15:31
7/35 anonim válasza:
Amúgy, érdekel a szűzhártyád?:D Ha nem akkor told át és mindjárt jobb lesz a többi alkalom. :D Attól még szűz maradsz és lehet az első alkalom emiatt jobb is lesz, nem lesz ott akadálynak.:D Persze, ha úgy gondolod azt valakivel kéne megtenni akkor ne csináld ezt.
8/35 A kérdező kommentje:
A szűzhártyám egyáltalán nem érdekel (na emiatt is mindjárt rám fognak szállni), de szerintem már nincs is meg, mert az egész középső ujjam felmegy, meg volt egy időszakom amikor lovagoltam/modern táncoltam, ahol ugye spárgázni kell, sőt, bicikliztem is rengeteget, és úgy tudom, ezektől kiszakadhat :D De nem ott fáj, hanem a bemenetnél feszít nagyon, tehát szerintem azért van ez mert szűk vagyok. Tágítás?
2014. máj. 16. 15:36
10/35 A kérdező kommentje:
Lucskos? Max. nedves. Eléggé. Kérem vissza a 88%-os válaszadót!:DD
2014. máj. 16. 15:40
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!