Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel maszturbáljak, hogy ne fájjon?
Nem az fáj, ha egy ujjamat teszem be, hanem ha megpróbálok kettőt :D de kettő még soha nem volt bent egyszerre.
Hááát elgondolkoztat a kérdésed, nem annyira élvezem magam ujjazását, de még nem ismerem azt a személyt akinek odaadnám a szüzességem, vagy csak pettingelnék vele, és akárkivel pedig nem szeretnék ilyesmiket csinálni, szeretném, hogy az illetővel szerelem lenne köztünk, és az "esemény" szép legyen, ne pedig csak egy csaj legyek akivel eltöltött egy éjszakát a sok közül. Emellett még nem érzem magam erre érettnek.
Helyes :) Ne is feküdj le akárkivel.
Amúgy ha nem élvezed az ujjazást, nem kötelező az :) Izgasd a csiklód, azzal is könnyen tudsz orgazmust elérni. És az biztosan nem fáj, nem kell semmit feldugni...
Bocsi, de priviben nem fogok visszaírni :(
88-as!
Lehet, majd kipróbálom.
"ha ilyen jellegű problémáid vannak, és igényled is a sexet nem értem miért nem keresel egy faszit magadnak aki foglalkozik veled, és aki idővel úgyis segítene ezen a problémán." írta nekem valaki privátban. :D
nem szeretnék "csakazértis" srácot :D nem szexre kell nekem senki, nem az lesz az első gondolatom mikor majd összejövök valakivel, hogy "ezaaaaz valaki végre kielégít" :D
sörösüveg nyaka...
amúgy kispárnával hogy lehet maszturbálni? :O :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!