Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel maszturbáljak, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel maszturbáljak, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és próbálok kreatív lenni itthon de semmivel nem megy... ma kipróbáltam műpénisszel és nem ment be, mert nagyon szűk vagyok és fájt is picit (műanyagból van)... nem szeretnék saját műpéniszt venni mert nem nagyon tudnám eldugni sehova, de már próbáltam: kispárna, zuhanyrózsa, és műanyag palack szája, de egyik sem ment be... csak az ujjam. Mivel próbáljam?

2014. máj. 16. 15:21
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Nem az fáj, ha egy ujjamat teszem be, hanem ha megpróbálok kettőt :D de kettő még soha nem volt bent egyszerre.

Hááát elgondolkoztat a kérdésed, nem annyira élvezem magam ujjazását, de még nem ismerem azt a személyt akinek odaadnám a szüzességem, vagy csak pettingelnék vele, és akárkivel pedig nem szeretnék ilyesmiket csinálni, szeretném, hogy az illetővel szerelem lenne köztünk, és az "esemény" szép legyen, ne pedig csak egy csaj legyek akivel eltöltött egy éjszakát a sok közül. Emellett még nem érzem magam erre érettnek.

2014. máj. 16. 15:56
 22/35 A kérdező kommentje:
A "mű bré" használatlan volt, csak nem az enyém. Nyugivan?:D A többi már nem ide tartozik :D
2014. máj. 16. 15:57
 23/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem elég jó a fantáziád. :D Volna pár tippem mit csinálj, de azért már bannoltak innen úgyhogy inkább nem írom.:D
2014. máj. 16. 15:58
 24/35 A kérdező kommentje:
Akkor írd le privátban és itt válaszolok rá. :D
2014. máj. 16. 15:59
 25/35 anonim ***** válasza:

Helyes :) Ne is feküdj le akárkivel.

Amúgy ha nem élvezed az ujjazást, nem kötelező az :) Izgasd a csiklód, azzal is könnyen tudsz orgazmust elérni. És az biztosan nem fáj, nem kell semmit feldugni...

2014. máj. 16. 16:00
 26/35 anonim ***** válasza:
Erről beszélgetni kéne, ne kelljen már mindig ide visszanéznem, mit válaszolsz.
2014. máj. 16. 16:04
 27/35 A kérdező kommentje:

Bocsi, de priviben nem fogok visszaírni :(

88-as!

Lehet, majd kipróbálom.

2014. máj. 16. 16:18
 28/35 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj egy másik accot, ha annyira félsz. De te tudod. :) Ha nem éri meg a macerát majd lesz valami. :D
2014. máj. 16. 16:20
 29/35 A kérdező kommentje:

"ha ilyen jellegű problémáid vannak, és igényled is a sexet nem értem miért nem keresel egy faszit magadnak aki foglalkozik veled, és aki idővel úgyis segítene ezen a problémán." írta nekem valaki privátban. :D

nem szeretnék "csakazértis" srácot :D nem szexre kell nekem senki, nem az lesz az első gondolatom mikor majd összejövök valakivel, hogy "ezaaaaz valaki végre kielégít" :D

2014. máj. 16. 16:20
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

sörösüveg nyaka...

amúgy kispárnával hogy lehet maszturbálni? :O :D

2014. máj. 16. 16:35
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!