Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel maszturbáljak, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel maszturbáljak, hogy ne fájjon?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és próbálok kreatív lenni itthon de semmivel nem megy... ma kipróbáltam műpénisszel és nem ment be, mert nagyon szűk vagyok és fájt is picit (műanyagból van)... nem szeretnék saját műpéniszt venni mert nem nagyon tudnám eldugni sehova, de már próbáltam: kispárna, zuhanyrózsa, és műanyag palack szája, de egyik sem ment be... csak az ujjam. Mivel próbáljam?

2014. máj. 16. 15:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Minek? :D
2014. máj. 16. 15:42
 12/35 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok jó?:D Mire kell neked a kiét használtad, skac?:P
2014. máj. 16. 15:42
 13/35 anonim ***** válasza:
Amúgy mondd nyugodtan :) Válaszolok, ha tudok. Lány vagyok én is. (Bár ilyen problémáim nincsenek)
2014. máj. 16. 15:43
 14/35 anonim ***** válasza:
Re 88as:D
 15/35 A kérdező kommentje:

Nemtudom, tetszett a stílusod.

De még mindig nem jutottam semmiree!!

16/35 anonim ***** válasza:
A 88as egy kommentet írt megkérdezte miért használod más vibrijét nem fos a stílus. :DD
2014. máj. 16. 15:45
 17/35 A kérdező kommentje:
Na! Akkor mit csináljak?
 18/35 anonim ***** válasza:

Tetszett a stílusom? :D

Rendben, akkor maradok. Amúgy ne írjatok privit, itt válaszolok szívesen a kérdésekre, de üzenetben nem tudok! :)

19/35 anonim ***** válasza:

Na nézzük... azt írtad, hogy fáj, ha megpróbálod betenni az ujjad. De ha már bent van, akkor még mindig rossz?

Egyébként ez érdekes dolog. Én például magamat egyáltalán nem szeretem ujjazni, soha nem esik jól. Ha fiú csinálja, akkor más :D

Te élvezted valaha a saját magad ujjazását?

2014. máj. 16. 15:47
 20/35 anonim ***** válasza:

Tudod alapvetően nincsen bajom a kérdéseddel..mindazonáltal ide kiírni, hogy mit is dugj fel magadnak...

Most komolyan, ifjú lány koromban nem volt gyik és megoldottam.

Engem azért érdekelne, hogy mégis ki a franc mű bréjét taszigáltad fel magadnak?

2014. máj. 16. 15:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!