Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megszállott, rögeszmés szerelmesekről?
..akik minden udvarias elutasítás és ignorálás ellenére kitartóan hisznek abban (és folyton tudtodra is adják), hogy ha törik, ha szakad, köztetek szerelemnek kell lennie.
Ha egyébként emberként tiszteled őt, szabad enyhíteni a szenvedését 1-1 szánalomszexszel, előre kikötve, hogy az nem jelent semmit? vagy az csak lassítja a gyógyulását az ilyen személyiségnek?
Pozitív és negatív tapasztalatok?

Szerintem éretlenek. A reménytelen szerelem az én olvasatomban egy önkép zavar, és/vagy a másik embert is rosszul látom. Látom magamat valamilyennek, akár tudatosan, akár tudat alatt, és a másikat is, és elképzelem ezt egy jó párnak, hiszek abban, hogy neki is pont rám van szüksége, és nekem is rá. Ha nem jön össze a dolog, akkor elgondolkodom, vagy nem olyan vagyok, mint amilyennek látom magam, és nem rá van szükségem, vagy neki nem rám van szüksége, megint azért mert én nem olyan vagyok, vagy ő nem olyan... Elsősorban önfejlesztésre és önvizsgálatra használom ezt a "fájdalmas" lehetőséget.
Szánalomszexet szerintem nem szabad adni, se férinak, se nőnek, megnehezíti a leválást, és azt, hogy megtalálja a saját helyét a világban, élete párját, vagy szeretőjét, szexpartnerét. Az energiáit a Magad irányába fordítod, és ez hiba.

Aki ilyen hős szerelmes, aki csak fekete-fehérben látja a világot, hiába van bizonyíték másra, az hülye.
A piti-szex pedig nem jó, és a hős szerelmes amúgy sem fogja annak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!