Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjuk németül hogy ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjuk németül hogy ki vagyok rád éhezve? Már ha létezik ennek megfelelő a németben.

Figyelt kérdés
Német srác, egy éve ismerem, mondhatni együtt vagyunk, de sajnos ritkán látom.. ezért szeretném ezt most tudni, de ez már meghaladja a nyelvtudásom.. :D

2016. jún. 22. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán az "ich ill dich" lehet a megfelelő kifejezés...
2016. jún. 22. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
kommst du mit mir ficken?
2016. jún. 22. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia Van egy "vigyázz német!" című könyv, abban tuti vannak ilyen és ehhez hasonló kifejezések, szlengek, minden, ami kell. Nekem baromira tetszett, és nem is vészes az ára. Szerintem tetszene neked😉
2016. jún. 22. 20:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ich hab Lust auf dich!/ Ich will dich! (Ahogy az első írta.) -Kívánlak!

Du machst mich total an. - Nagyon be vagyok indulva tőled.

2016. jún. 22. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek! :) Hmm.. :) Megtaláltam a könyvet is, szuper! Nem semmi!
2016. júl. 2. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!