Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Peterko99 kérdése:
Na sziasztok tisztázni akarok valamit mert unom nagyon! Szóval lehet-e terhes egy lány ha a sperma fenekére ment és onnan folyik le a punokájához?
Figyelt kérdés
Nem velem történt csak ha ilyen szituációba kerülnék akkor tudjak rendesen választ adni akik nem tudnák vagy valami
Ha retardátnak néztek megértem csak tudni szeretném!
2016. jún. 24. 18:36
2/17 A kérdező kommentje:
Értem tudom retardátnak tartasz csak megszerettem volna tudni...
2016. jún. 24. 18:42
3/17 anonim válasza:
Ha nincs elég agyad ne szexelj!!
4/17 A kérdező kommentje:
De ember ott van hogy nem velem történt töllem kérdezték és nem tudtam rá válaszolni csak egy kérdés tudsz rá válaszolni vagy nem?
2016. jún. 24. 18:45
5/17 anonim válasza:
Akkor miért nem az kérdi meg akivel megesett?
7/17 anonim válasza:
Ha szuz a lany nem ha mar nem az akkor van eselye.
8/17 A kérdező kommentje:
Figyelj privátban leirok mindent hogy csak ő lássa és igy tisztázva legyen csak segits!
2016. jún. 24. 18:51
9/17 A kérdező kommentje:
Najó...
Neharagudjatok én vagyok az a személy 17éves srác vagyok és barátnőmmel mindig oda figyeltünk védekeztünk és 17évesen vesztettem el a szüzességemet és nemrég történt ez hogy odafolyt de egyből szóltam neki hogy mennyen mossa meg meleg vizzel meg csak érezte hogy arra folyik neki de egyből fel is állt reagált meg én is tényleg eddig mindig oda figyeltünk csak ennyit szerettem volna tudni...
2016. jún. 24. 18:59
10/17 anonim válasza:
Igen, simán felmászhattak betonfal nem állítja meg a spermiumokat.
Érdekel jó babakocsi olcsón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!