Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Titetek nem aggaszt ennek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titetek nem aggaszt ennek a "modern" nőgyűlölő "kultúrának" a terjedése, amit a PUA, a Férfihang, a RedPill és hasonló oldalak terjesztenek?

Figyelt kérdés

Én férfi vagyok, de hiszek a nemek egyenjogúságában.


Az angol nyelvű internetet böngészve rábukkantam, hogy egyre több olyan internetes közösség és oldal van, amik "férfijogi aktivistának" vallják magukat és mellette dehumanizálják a nőket.


Van pl. a PUA, "Pick-up Artist" magyar megfelelője kb. a "nőcsábász" lehet. Ez egy egész közösség, olyan férfiakból áll akik tárgyként kezelik a nőket és pszichológiai manipulációkon alapuló tanácsokat osztogatnak egymásnak, hogy hogyan lehet lefektetni a nőket egy klubban, kocsmában stb. Az egyik fő alakuk egy Roosh V álnevű angol-perzsa ember, aki konkrétan azt akarja legalizáltatni, hogy magánterületen legális legyen a házastárs megerőszakolása. Azaz, ha a férj kanos lesz, akkor a feleségnek kutya kötelessége szexelni vele.


Van egy "red pill" (piros pirula) nevű közösség is. Ez a Mátrix-filmekből származó "piros pirula" analógiájával élve olyan férfiakból áll, akik azt vallják, hogy ráleltek a nagy összeesküvésre, korunk legfontosabb igazságára, hogy a nők semmibe nézik a férfiakat és a szexet büntető-jutalmazó rendszernek használják, hogy manipulálják őket. Vannak olyan tagok, akik szerint az Újkor meg a Középkor volt a jó, amikor érdekházasságok voltak és 30 éves pasikat adtak hozzá 13 éves lányokhoz, mert ez a társadalmi rendszer biztosította, hogy minden férfi puncihoz jut.


Magyarországon egyik pozitív hozadéka volt a kommunizmusnak, hogy sokkal előrébb jártunk a női egyenjogúságban, mint a Nyugat. Itt ha egy nő nehézgépkezelő, villamosmérnök, vagy autószerelő, senki se furcsállja, ahogy az se furcsa, ha egy férfi ápoló vagy óvóbácsi. Viszont már nálunk is jelen van egy Férfihang nevű weboldal, ami ezeket a "PUA" nézeteket terjeszti. Itt a gyakorin is jelentek már meg hasonló hangvételű témák.


Ti mit gondoltok erről? Szerintem ez egy hatalmas társadalmi visszalépés. Pár lökött rükvercbe tette a váltót és sajnos sokan követik őket :(2016. jún. 24. 20:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
43%
Nem.
2016. jún. 24. 20:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 anonim ***** válasza:
35%

Ez csak kiegyenlíti a versenyt.


A nők mérföldekkel előrébb vannak a pasizásban és a férfiak manipulálásában. Mire egy csaj 18 éves-s valahogy kinéz- már több százszor meg fogják közelíteni.


Férfiaknál ez máshogy van.

2016. jún. 24. 20:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/23 anonim ***** válasza:
50%
A nagyi ne csak a tévét nézze!

2. vagyok: Pl most randizgattam egy csajjal, szexben tök szende, igazi kis jó kislány, meg úgy az élet más területein is.


De előszeretettel bevet minden egyes kis piszkos trükköt. A teljesség igénye nélkül:

-féltékennyé tevés különböző vállfajai

-push-pull, de olyan diszkréten, mégis durván, hogy csak nézek

-behisztizésÉs ő tényleg egy nagyon rendes lány. Volt dolgom viszonylag sok csajjal. Ez a lány tényleg az egyik lenormálisabb.


Akkor szerinted milyen volt a többi?


Vagy amikor odamész egy csajhoz, és sajnos nagyon sok csaj elküld a büdös qrva anyádba ha épp olyan kedve van. Hiába nem creepként mentél oda hozzá, hanem a tipikus nice guy szöveggel. "HOZZÁM BESZÉLSZ?" "MINEK JÖSSZ IDE?".


Szóval azért na. Ha megpróbálják kiegyenlíteni a versenyt, akkor meg már jön a hiszti?Viszont nagyon félni sem kell, mert ezek a pua dolgok elég melós dolgok. A legtöbb ember még a testét sem tudja normálisan karban tartani, el van hízva, vagy csontsovány, elég megnézni egy átlagos pasit.


A férfiak ráadásul nem beszélik meg általában a dolgokat a barátokkal, míg a nők elcserélgetik a piszkos kis trükköket. Pl én nem emlékszem olyanra, hogy valaki mondta volna, hogy figyelj ezt és ezt csináld, vagy ilyen szöveget mondj, vagy valami, míg a csajok igencsak megbeszélik ezt(obv nem mindenki)A puak közül is vannak elborultak, a nagyon nőgyűlölőktől én tanulni sem szeretek.Szerintem ha már valaki gamelgetni megy és akkor számokban gondolkozik, az már rég rossz. Én úgy használom, hogy olvasgatok, videózgatok és 1-1 dolgot beépítek a csajozási repertoárba. Egyértelműen használnak fogások.

2016. jún. 24. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/23 anonim ***** válasza:
40%

Meg hát ugye amit Style is mondott, hogy sok férfi nem tudja kimutatni valódi énjét, ő csak ebben segít.


Ugyebár ha nincs a férfinak tapasztalata a csajozásban, az lesí és a MINŐSÉGI nők sokszor le se állnak vele még beszélgetni sem.

2016. jún. 24. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 anonim ***** válasza:
43%
Engem inkább a femináci oldalak aggasztanak.
2016. jún. 24. 20:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/23 anonim ***** válasza:
26%

"Magyarországon egyik pozitív hozadéka volt a kommunizmusnak, hogy sokkal előrébb jártunk a női egyenjogúságban, mint a Nyugat. Itt ha egy nő nehézgépkezelő, villamosmérnök, vagy autószerelő"


Most komolyan, ez az egyenjogúság? A villamosmérnök oké. De miért kell egy nőnek nehézgépkezelőnek lennie? Ettől lesz egyenjogú? Miért nem attól, hogy a pasik felnéznek rá, megbecsülik, és leírni sem merem... kinyitják előtte az ajtót, és felsegítik a kabátját?

2016. jún. 24. 20:46
Hasznos számodra ez a válasz?
Multivitamin étrend-kiegészítő rágótabletta
 7/23 A kérdező kommentje:

"Miért nem attól, hogy a pasik felnéznek rá, megbecsülik, és leírni sem merem... kinyitják előtte az ajtót, és felsegítik a kabátját?"


Amit te írsz, az az úgynevezett "lovagiassági" szokásokból ered, pont azt mutatja, hogy a nő gyengébb a férfinál, hiszen ki kell nyitni előtte az ajtót, fel kell segíteni a kabátját, mert ő nem képes rá...

2016. jún. 24. 20:48
 8/23 anonim ***** válasza:
31%

Engem ez nem izgat. Az ilyen nézeteket úgyis csak az idióták követik és a nők közül is csak az idióták dőlnek be az ilyen módszereknek.

Itt is van egy-két ilyen hülye, szoktam is velük beszélgetni. Azon kívül, hogy lefárasztanak a gyökérségükkel, semmi veszélyt nem jelentenek

2016. jún. 24. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/23 anonim ***** válasza:
46%
Kvízjáték online és ingyenes

Kérdező, nem azért kell felsegíteni egy nőnek a kabátját, vagy kinyitni az ajtót, mert ő nem képes rá. :-)

Ezzel csak azt mutatod ki, hogy úriember vagy, és tiszteled benne a nőt, tehát védelmezően és gondoskodóan lépsz fel irányába. Persze, valóban egy olyan világra jellemző ahol a nők nem voltak egyenjogúak, de én a mai világban úgy látom, hogy ezen a területen nagy részt fejlődtünk, és belefér a lovagiasság is. Legalábbis velem többnyire hölgyként bánnak, főleg udvarlásnál vagy egy kapcsolatban. Annak ellenére, hogy én alapvetően nem játszom meg a gyenge nőt.


Visszatérve az eredeti kérdéshez: aggasztónak tartanám a jelenséget, ha csak egyetlen percig is érdekelne az ilyen pasik véleménye. De nem érdekel. Erős, független nő vagyok és csak erős, független férfival vagyok hajlandó összejönni. Aki nem játszmázik és nem valami kreált identitással akar bemászni a bugyimba, hanem őszinte, tisztelet mutat az irányomba (ez kölcsönös természetesen) és valóban én érdeklem, nem csak egy felcserélhető nőszemély vagyok a számára hanem az én személyiségem vonzza. Aki meri vállalni önmagát. Én ugyanezt nyújtom, tehát jogos elvárás.


Az összes többi éretlen picsogó nőgyűlölő meg vadászgasson 10/10-es nőkre, mert ez nekik jár. :-))))


Ja, és nyugaton mindig sokkal jobb volt a nők helyzete, mint hazánkban. Nem véletlen, hogy a mi országunk az egyetlen Európában,amely ilyen-olyan indokkal évek óta nem hajlandó aláírni a nők és gyerekek elleni családon belüli erőszak büntethetőségét bevezető törvényt. Annak ellenére, hogy a statisztikák szerint hazánkban minden ötödik nőt ver és évente 70 nőt megöl a partnere. Persze nyugaton sem rózsás a helyzet, de legalább tesznek érte.

2016. jún. 24. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
75%

mit jelent az, hogy a nők gyengébbek a férfiaknál? nőkben és férfiakban is vannak erősebbek és gyengébbek is. egy erősebb nő simán lehet erősebb egy gyengébb (vagy akár átlagos) férfinál. innentől nincs értelme nemi alapon különbséget tenni emberek ereje között. van erre sokkal egyértelműbb mérce, magát az erejüket mérni. ha egy nő ugyanazt elbírja, mint egy férfi, akkor ugyanolyan erős, tehát alkalmas ugyanarra a munkára. ha meg nem bírja el, akkor mindegy, hogy férfi vagy nő, mert nem a neme miatt nem bírja el, hanem azért, mert nem elég erős.

ugyanez igaz az észre, magasságra, hajhosszra, vagy bármilyen egyéb szempontrendszerre. nem attól okos, magas, hosszúhajú, vagy valamilyen valaki, mert férfi vagy nő. a tudása, magassága, hajhossza, vagy bármi más vizsgálható a nemétől függetlenül és ha megfelel a követelményeknek, akkor alkalmas, ha nem, akkor meg nem. nő és férfi egyformán. a női/nemi egyenjogúság annyit jelent, hogy mindenkit ugyanaz az elbírálás illet meg és ez nem a neme és hozzá kapcsolt sztereotípiák alapján történik a döntés.


egyébként alacsonyabb társadalmi rétegekben mindig is végeztek kemény fizikai munkákat a nők is a földeken, gyárakban és háztartásokban is. ha a nők MIND annyira gyengék, hogy az ajtót se tudják kinyitni, meg a széket is alájuk kell tolni, akkor vajon miért cipekedhetnek bevásárláskor, miért cipelhetik a mosott ruhákkal teli kosarakat, miért emelgethetik a gyerekeket?


ugyanígy egyik nem felsőbbrendűségét hirdetni, vagy a másikat ilyen alapon szidni nincs értelme. férfiak és nők között ugyanúgy vannak rendes, becsületes, szerény, visszafogott, jófej, szerethető, kedves és mindenféle más pozitív tulajdonságú emberek, mint ahogyan mindkét nemben vannak szemét, aljas, nagyképű, utálatos, elviselhetetlen és mindenféle rossz tulajdonságú emberek. innentől nincs értelme nemi sztereotípiák alapján ítélkezni, mert nem attól van ilyen/olyan tulajdonsága valakinek, hogy ő férfi vagy nő, hanem attól, hogy ilyen vagy olyan.

egyébként ugyanígy nincs értelme ilyen általánosításoknak nemzetek, népcsoportok, szakmák és egyéb nagyobb embercsoportokra vetített általánosítoks alapján. attól, hogy neked valamilyen tapasztalatod van róla, hogy bizonyos csoporthoz tartozók általában inkább ilyenek szoktak lenni, attól még egyáltalán nem biztos, hogy ez a megfigyelésed helytálló. minél kevesebb egyedszámú konkrét tapasztalatra alapozod az általánosításodat, annál nagyobb az esélye, hogy tévedsz. még akkor is, ha reprezentatív mintán végzel kutatást, de akkor legalább megpróbáltál tenni a tudományos alaposságért.


mondom ezt férfiként - bár szerintem a véleményeknek sincs neme

2016. jún. 25. 01:20
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3
Hoxa.hu, ahol megtalálhatod a hangod
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!