Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti milyen borotvát és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen borotvát és borotvahabot használtok az intim területek szőrtelenítésére? Utána mivel ápoljátok? 19/L

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 11:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Én villany borotvával csinálom a páromnak. Így nincs az a veszély, hogy véletlenül megvágom! Meg én jobban is látom, jobban hozzá férek. Utána a nyelvemmel "ápolom". F.
2016. jún. 25. 11:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Koszi!Nekem nincs segédem,szóval magamnak kell.:)
2016. jún. 25. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gi..tte Venus szett.
2016. jún. 25. 11:44
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
En elobb be vizezem hogy puhuljon a szorzet, es aztan csak siman borotvaval levagom. Igy nekem nem pattogzik ki es tok sima lesz. 18/L
2016. jún. 25. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sima borotvával és intim mosakodóval. Előtte pár perccel bekenem, hogy puhuljon. 24N
2016. jún. 25. 12:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is sima kétélű borotvával szoktam és borotvahabbal, és fertőtlenítem is,és bekenem kamillás krémmel,de mégis kipattogzik....

4.!Habot nem is használsz és nem pattogzik ki?Megpróbálom én is úgy.Az nem lehet,hogy a bőrápolókrém nem kellene rá?

2016. jún. 25. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem pakolok en ra semmit. Csak leborotvalom ugy ahogy irtam es aztan csak siman megmosom tusfurdovel es ennyi.

4-es voltam

2016. jún. 25. 12:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen kenceficektol nekem kipattogzik, a borotvahabtol is. #4
2016. jún. 25. 12:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Isana borotva, sima női 3 pengés, krémcsíkos. Általában a tusfürdő habjával a szeméremdobig, után elég a sima víz. De alaposan fel kell áznia előtte. Habot nem bírom, csípnek.

Én hintőporozni szoktam, főleg nyáron nagyon jó!

2016. jún. 25. 13:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a szeméremdombomon szemöldökcsipesszel kiszedem. (Ha először csinálod, borotválás után 2 nappal érdemes, amikor még rövidek a szálak) Elsőre kemény tortúra, de egyre kevésbé fog fájni, és sokkal tovább sima marad. Nem szúr, nem gyullad be. Lejjebb, a bejárat körül viszont borotválni szoktam, tusolás közben, intim mosakodógéllel bekenem, majd egyből lehúzom. Utólag nem kenek rá semmit.
2016. jún. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!