Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok erről?
Sziasztok! A barátom tegnap szakított velem. Az indok az, hogy 2 hónap után nem adtam be a derekem a szexre. Mit gondoltok erről? Szerintetek a 2 hónap az sok várási idő erre?
Ja és mellesleg még szűz vagyok.
21/L
Mindenkinél más a várási idő. Így hasra ütés szerűen azt mondom nem sok. De nem én voltam veled két hónapig.
Viszont biztos nem lett volna semmi komoly kapcsolat belőle, úgyhogy legalább megszabadultál tőle.:D
Sajnos degradalt vilagban elunk ahol ha nem veszited el mar 15-16 evesen a szuzessegedet akkor vagy defektesnek neznek,vagy ruhesnek stb.Egyszeruen azt hiszik a pasik,hogy akkor ott rughatnak belenk ahol csak akarnak.
Olvastam mar tobb olyan pasi kommentjet is miszerint ha 15-18 evesen szuz az a lany akkor jobb esetben varnak rajuk min.fel evet.(de meg az ilyenbol is keves van) ha pedig 20on felul szuz akkor igenis elvarjak,hogy 1-2 honap alatt tedd szet a labad nekik. Mintha az a szuz lany nem ugyanolyan erzelmi kavalkadon menne at huszonakarhany evesen mint pl. 16on.
Ha dobott,ne ragodj rajta legalabb kiderult,hogy csak a szex miatt akart.Jobb elobb ezt megtudni mint kesobb.
Vannak azert meg normalis pasik csak ritkak mint a feher hollo..
19 szuz lany.
Ha 2 hónap nem volt elég hogy biztos legyél magadba, akkor meddig várattad volna még?
A szex egy dolog, vannak egyéb dolgok is, amivel időt nyerhettél volna magadnak.
21 éves felnőtt ember vagy, gondolom az exed is. Felnőtt elvárásokkal. Az egy dolog, hogy nem fekszel le valakivel egyből ha elvisz moziba, de hónapokig jártok és akkor se? Őszintén megmondom, hogy én nem várnék ennyit egy nőre, hiszen ezek szerint még csak kislány.
Én felnőtt vagyok, dolgozok, számlákat fizetek, és szexelek.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!