Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondoltok erről?
Sziasztok! A barátom tegnap szakított velem. Az indok az, hogy 2 hónap után nem adtam be a derekem a szexre. Mit gondoltok erről? Szerintetek a 2 hónap az sok várási idő erre?
Ja és mellesleg még szűz vagyok.
21/L
A nő nem valami jutalom amit ki kell érdemelni.
A kecskét meghagyom neked. Úgyis csak nálunk van esélyed.
De, hogy jön ide, hogy tárgyként akarták használni? :D
Igazából semmit nem írt a kérdező továbbra sem arról, hogy miért nem engedte közel magához testileg azt, akit szeret.
Nem a kerdezo irasabol vettem ezt ki hanem a te arrogans irasaidbol ahogy a nokrol gondolkodol. De az ilyen kokorszaki felfogasu ferfiakkal kar is vitatkoznom,ugyis egysiku a latasmoduk es nem en leszek az aki megvaltoztatja azt.
Mi van akkor ha a kerdezonek keves az a 2 honap?Attol meg nem kell lenezni es megalazni.
Rám fél évet vár a barátom, nagyon kivolt már utolsó pár hónapban, mindennapi téma lett a szexhiánya. De én nem tudtam mitévő legyek...féltem stb. Aztán váltott a hozzáállásán, nem kérdezgetett...és egyszer annyira begerjesztett h siman mondtam h ok mehet, de nem vette el a szüzességem, csak addig simogatott, h elmentem. Azt mondta fokozatosan haladjunk, és h most belekóstolhattam a dolgokba. Másnap lefeküdtünk :)
A pasin is múlik, hogy hogyan reagál. Amíg folyton kérdezgette h na mikor? mikor? mikor?, addig ellenkeztem. Amikor nem unszolt.
..sőt, akkor el tudtam engedni magam. : )
Ne bánd, hogy elhagyott. Örülj inkább, hogy nem ennek a fiúnak adtad magad. ;)
Jó párkapcsolathoz hozzátartozik a szex, igen. De hozzátartozik a szerelem is.
Ha 2 hónap után a szex hiánya miatt elhagy, akkor a kapcsolatból nem csak a szex hiányzott, hanem a szerelem is.
Ezek szerint ez nem egy olyan kapcsolat volt, amit siratni kellene, mert nem volt benne se szex, se szerelem a fiú részéről...
Hol várna?
Lelépne a francba.
43%-os te inkább örülj annak, ha lesz valaha eakár csak egy olyan nő, aki 1 percnél is tovább megmarad melletted, mert a felfogásod és nőkhöz való hozzáállásod minősíthetetlen és kritikán aluli. Egyszerűen undorító.
Senki nem mondta, hogy a szüzesség kincs és az a lány értékesebb, akinek még nem volt szexuális viszonya, DE egy lánynak a szüzesség elvesztése igen is fontos! Közel nem olyan, mint amikor egy férfi veszti el, nekünk ez fontosabb, és igen is kell hozzá nagyon nagy bizalom, megértés stb. Érthető, hogy fél tőle és nem akar már a második héten beterpeszteni, pláne hogy sok lánynak fáj az első alkalom és véreznek.. És ez ha elfogadod, ha nem, akkor is némi félelmet vált ki a lányokból. De amilyen egyszerű vagy, úgy sem fogod megérteni.
Aki pedig 2 hónapot sem bír ki szex nélkül, annak 0 önkontrollja van és egy cseppnyi érzelem sem volt benne a lány iránt, ha emiatt kidobja. Épp ezért mondom, hogy a kérdező el sem tudja képzelni mekkora mákja van, hogy megszabadult ettől az idiótától, aki le sem sz*arta a lányt, mint embert, csak az mozgatta a fantáziáját, hogy végre megdughassa. Ha meg ennyire szexközpontú, nem kell szűz lánnyal kezdeni, ennyi. Van még ezer másik pasi, aki többet is képes várni és tud parancsolni a farkának.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!