Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexért albérlet? Elítélendő?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexért albérlet? Elítélendő? - a lakást kiadó szemszögéből kérdezem

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy üres, kiadó lakásom és teljesen meguntam már, hogy a "kedves" bérlők próbálnak átvágni. Persze az elején mindegyik tündérmókus:)

Szóval most vagy az van, hogy üresen hagyom a lakást, vagy amit a kérdésben kiírtam - szexért kiadom, havi x alkalomért cserébe.

Nincs gondom a nőkkel, bár most nincs épp párkapcsolatom, de nem vagyok elveszett ember. Szóval ez egy olyan téma, amit az ember nem szívesen vall be társaságban, de ha kiderülne valahogy, hogy X pasi/tulaj a bérlőjével így állapodott meg, ti hogyan viszonyulnátok az illetőhöz?

Kort, nemet is írjatok légyszi! (előre is kösz' a normális hozzászólásokért)

2016. jún. 26. 20:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
10%

Ha nincs szerződés, akkor miért lenne nehéz kirakni? Pont, hogy könnyebb.

2016. jún. 27. 09:14
 22/34 anonim ***** válasza:
78%
én tudod meg azt nem értem, h a szar lepukkant háziatokba mi a havi 100+rezsi, egy szobának 50ajtaja van stb, otthon a kutyám különb házban lakik, mint amit itt bp-n kiadtok
2016. jún. 27. 09:26
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a korrekt válaszokat, egyébként én is hasonlóképpen gondolkodtam a témáról addig, ameddig az ötlet komolyan fel nem merült bennem, mint lehetőség.

Valaki kérdezte, hogyan vágtak át - sokat vagyok külföldön, legutóbb pl. 12 hónap alatt 250e közműtartozást hoztak össze, mire kitettem a bérlőket és elrendeztem a tartozásukat, benne volt 400 ezerbe.. ja igen, tönkrevágtak egy gázkonvektort is, pedig az igazán strapabíró szerkezet.

Az előző bérlőről inkább nem beszélnék, mert csak felhúzom magam, pedig békés természet vagyok:)

2016. jún. 27. 14:20
 24/34 kiad-lak válasza:
93%

"Ha nincs szerződés, akkor miért lenne nehéz kirakni? Pont, hogy könnyebb."

NINCS SZERZŐDÉS:

1 - szívességi lakáshasználat van. Pl. közeli rokonok között. Reálisan indokolható az ingyenesség. Ekkor simán felmondási idő nélkül bármikor befejezheted a szívesség adását.

2 - vadidegen a beköltöző, bármilyen érdekből, üzleti alapon. Akkor is bérlő a státusza, ha csak szóbeli szerződés van. A lényeg, hogy mint bérlő "birtokvédelmi joga" lesz. Ha nem tudod mi ez, nézz utána.

Talán még adóznod is kéne a kapott szexért. Hiszen ellenértéket kötsz ki, amit szolgáltatás formájában fogadsz el.

Jobban jársz, ha profi módon kiadod a lakásod és a jövedelmed, ha úgy tetszik, kötetlen szórakozásra költöd.

Ráadásul szabad maradsz, nem kötöd le magad.

El nem ítéllek, csak stratégiailag szerintem rossz döntés.

2016. jún. 27. 15:08
 25/34 anonim ***** válasza:
15%

amennyiben nem tudsz havonta elmenni beeszedni az albérlet pénzt, ez esetben keress valakit aki megteszi helyetted..

tuti lesz olyan, valami jelképes összegért.. Minden beszedés alkalmával megnézi a lakást. a közműveket leolvassa, ezeket minden hónapban beszedi a bérlőtől.

Nem utalgat, kp, mindenképp. Odamegy látja a lakást etc.

Ezt az egészet lehet lefektetni szerződésben, közjegyzővel, akkor kipakolható. Még lehet játszani, ha nem fizet és nem megy ki, akkor a kérdéses időkre 100%os albérlet dij emelkedés van, vagy éppen kérsz tőle kiadás előtt kezességet pl anyukától. Mindenkinek vannak szülei, nekik ingatlanuk, lehet megterhelni ha nem fizettek.

Ezek működnek, én használom..

Illetve még egy adalék. Egyedülálló, főleg válás utáni nőnek SOHA ne add ki, az az alja, koszosak, azt várják hogy te adj nekik ingyen otthont mert a férjük már nem ad. Válófélben levő férfi, az 99%ban tiszta lakást jelent, nálam kedvenc albérlőtipusként van nyilvántartva..

A több gyerekest is kizárhatod mert mindent tönkretesznek, 1 gyerek még ok, de több..

2016. jún. 27. 22:13
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, kiknek adjátok ki a lakásotokat, én Bp-en élek 15 éve albérletben. 3 helyen laktam eddig, soha senkinek nem tettem tönkre a lakását, becsülettel fizettem és soha nem volt velem gond. Sőt, sok apróságot én csináltam meg a kissé régimódi kecókban.

Tisztességes munkám és diplomám van, viszont az albérlet fizetése mellett nem tudok félrerakni, h saját lakásra gyűjtsek. Szóval ítéljetek el, de mivel egyedülálló vagyok, lehet, h elgondolkoznék rajta.

2017. aug. 11. 22:33
 27/34 A kérdező kommentje:
26-os, volt minden, egyedülálló anyuka a kisfiával, fiatal erdélyi pár, műegyetemre járó srác a barátnőjével (ők voltak a legrosszabbak..).
2017. aug. 11. 22:42
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
A fiatalok trehányak, az egyetemista srácok a legrosszabbak. Egyedülálló, értelmiségi nőnek add ki.
2017. aug. 11. 22:46
 29/34 mikeXxX ***** válasza:
83%
Ha tényleg nem vagy elveszett ember akkor miért ennyire szánalmas dologgal akarsz kefélni ? 38f
2017. okt. 23. 15:23
 30/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem tisztességes, etikátlan. Ha egy nő ilyen hülye tud lenni h belemegy, akkor egymásra találtatok.
2017. okt. 23. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!