Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek úgymond probléma ha a nő nem szereti az orális szexet?
Figyelt kérdés
Mennyire zavar titeket ha nincs?2016. jún. 27. 10:42
1/22 anonim válasza:
Nő vagyok, de szerintem ez fontos a férfiaknak. Mi az, ami miatt nem szereted? Biztosan megfelelő partnerrel vagy? Mert én azt vettem észre magamon, hogy akkor nem szerettem csinálni, amikor nem a megfelelő emberrel voltam. Ha teljesen őszinte akarok lenni magamhoz, érzések kellenek hozzá.
2/22 A kérdező kommentje:
Soha nem szerettem. Se másnak csinálni, se ha nekem csinálják.
Ezen kívűl egészséges kereteken belül minden jöhet.
2016. jún. 27. 10:47
3/22 anonim válasza:
"Egészséges kereteken belül"
Magyarán nem szopsz és hanyatt feküdva várod, hogy a pasi elvégezze a dolgát. Nem egy főnyeremény.
4/22 A kérdező kommentje:
Elég sanyarú lehet az életed ha neked ebből ez jött le.
2016. jún. 27. 10:50
5/22 anonim válasza:
Nem voltál elég konkrét. "soha nem szerettem". Egészen pontosan mit? Az érzést, az illatot, a tapintást... mit? Mi az, ami miatt nem esik jól?
6/22 anonim válasza:
Én sem szeretem, öklendezni kezdek, úgy meg nincs mit élvezni rajta (szerintem a másik félnek sem), van egy erős garatreflexem, amit hiába próbálok leküzdeni már több, mint 10 éve.
7/22 anonim válasza:
probléma igen,ilyen nő sose kéne.
8/22 anonim válasza:
Nekem sem kéne olyan férfi, aki a számat is csak egy betömendő lyuknak tekinti, és nem érti meg, hogy nekem ez miért okoz kellemetlenséget...
9/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a számba venni. Nem jó érzés így, folyamatosan öklendezek tőle. A sperma ízétől meg rögtön kidobom a taccsot.
A férjem megérti nem erőszakoskodik emiatt, csak olvastam eztel kapcsolatban egy dolgot így vetődött fel bennem a kèrdés.
2016. jún. 27. 11:05
10/22 anonim válasza:
Szerintem a technika is rossz lehet. Lehet ezt úgy is jól csinálni, hogy nem érinti a hátsó lágy szájpadod, csak meg kell tanulni kézzel kiegészíteni a szükséges részeket, nyelvvel védeni, stb. :) Gyakorlás kérdése, én úgy tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!