Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiatal lányok: van, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok: van, aki vonzónak találja a pocakos srácokat?

Figyelt kérdés

Milyen mértékig "fér bele", ha a srácnak hájas a hasa?

Van akinek ez kifejezetten vonzó?

2016. jún. 29. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt naponta megkérdeti valaki...én pl motoros vagyok hosszúhajú szakálas tetovált dagadt srác és egy kicsit sem "férfi ideál" de soha nem volt okom panaszra,sőt megtaláltam a végleges páromat is...az ide vezető úton volt csajom aki sportolt volt gebe manöken alkat volt diplomás meg volt teljesen setét is...a testalkat és a kinézet elenyésző része annak,h tudsz e csajozni avagy nem...bár ezt leírtam már itt régebben és akkor azt kaptam,h a "bűnözős motoros stílus miatt lehettem sikeres" de sztem ez butaság...legyen önbizalmad meg stílusod ami válalható...(hozzáteszem én elég válas parasztgyerek vagyok de nagy viszonylag nagy béllel ha löncs puha hájhuszár az ember akkor nyilván nem lesz biztonság érzete a nőkbek mellette...)
2016. jún. 29. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az öcsémmel mindig pocakoldát játszottunk, ahol csapkodtam a hájas hasát és csikiztem, ő meg nevetett.

Nem mondom hogy valami óriási fétisem van vagy hogy őrülten bejönnek, de a pocakolda miatt nekem semmi bajom a pocakos srácokkal (de persze ez nem azt jelenti hogy a teste minden része lehet nagyon hájas)

2016. jún. 29. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg mekkora a hordó, hanem milyen csap van rajta.
2016. jún. 29. 19:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen van 😉
2016. jún. 29. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Huh nekem a párom is olyan, és bár idősebb nálam 8 évvel (18 éves vagyok) eléggé bejön, amolyan tekintélyes vagy nem is tudom, számomra. Persze ha úgy pocakos, hogy karja, lábai stb nem izmosak, az úgy már nem tetszik:/ nem azt mondom legyen kigyúrt, de ha kis nyegle és még hájas is na az nem jön be :)
2016. jún. 29. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen *_*
2016. jún. 29. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Undorító.
2016. jún. 30. 14:19
 8/9 anonim válasza:
Igen!! Nekem nagyon bejön ha egy srácnak nagy pocija van. Ha mellé még duzzadó mellizmok és nagy bicepsz is jár,akkor tökéletes.
2016. dec. 22. 14:39
 9/9 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten undorito. Nem kell egy pasinak sem agyongyurnia magat, de igenis ne legyen lusta es hajas, nem baj, ha edzz, de nem kell azt sem tulzasba vinni.
2017. márc. 12. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!