Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek csalódás lesz a vége?
Sziasztok!
Kicsit felvázolom a helyzetet. Hétvégén lesz egy randim, és a pasinál fogok aludni. Tudom, szex lesz a vége, de itt jön a DE. Én kicsit ducibb vagyok, mint ő. Így is vannak gátlásaim, és nem is nagyon látott még így, még rövidnadrágban sem. félek, hogy kellemetlenül fogom érezni, vagy egyszerűen ha meglát lenge öltözetben nem fog már kívánni. Hogy küzdjem le ezeket a gátlásaimat? Dolgozom a testemen, és próbálom elfogadni magam, de közel sem tökéletes még.
figyelj ez ilyen lesz ami lesz alapon fog menni akkor...
lehetséges, hogy nem fog neki tetszeni a tested, de lehet az is, hogy nagyon is vonzó lesz számára! Ne egyből a legrosszabbat feltételezd :) de lehet az is, hogy igazából csak a szexre fog koncentrálni és nem fogja jobban lecsekkolni a tested, mert ki van éhezve...
am meg ha jól kijöttök és jó minden közöttetek, akkor meg ne félj :) lehet te azt hiszed, hogy még nem tudja mire számíthat...
lehet közben ő meg sokkal rosszabbra számít és nagy kő esik le a szívéről amikor meglát meztelenül :)
23F
#3:
gondolj bele nekem milyen szar :D saját magamat kell támogatnom ilyen ínséges időkben :D én vagyok aki legjobban elszenvedi a hülyeségeimet :D nem kell sajnálni...már megszoktam :D megszökni úgy se tudok :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!