Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG! KÉRLEK! Nagyon megijedtem?
Lehet csak nagyon megszorongattad csorikat...
viccet felreteve ha faj es nem mulik el akkor menj orvoshoz, az biztos segiteni fog!
Nem jártam idegen WCn, én idióta elfelejtettem kezet mosi előtte :( egy fas* vagyok tudom :(..
Akkor a betadine megoldja?? Megijedtem és nagyon sokat kentem :( Ilyen fülpiszklóra tettem és bele a fityma és a makk közé és köröztem vele..
Rossz kategória, azért nem kapsz normálisat.
Fertőzésnek elég kicsi az esélye.
Ha fitymaszűkületed van, nagyobb persze, de ha normálisan és tisztán van tartva, akkor nem lesz itt gond.
Minden esetre az a legesélyesebb hogy megerőltetted, elmúlik egy vagy másfél nap múlva.
Pihentesd, ha nem megy le a duzzadás akkor orvos tud segíteni.
A betadine fertőtlenítő szer, ha az utóbbi eset áll fent, akkor szinte felesleges volt, max. megtisztogattad.
Ajánlom a fityma.net weboldalt, ott is tudnak segíteni, valszeg több ismerettel mint itt...
Sok szerencsét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!