Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » SEGÍTSÉG! KÉRLEK! Nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG! KÉRLEK! Nagyon megijedtem?

Figyelt kérdés
Szóval a mai nap önkielégítettem és most elment wcre és feltűnt, hogy a makkom nagyon megvan dagadva :(.. A fityma is.. NAgyon félek?? Elkaptam valamit? Mitől lehet?? Kérlek segítsetek!!

2016. júl. 1. 21:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mibe dugtad bele masztizáskor ?
2016. júl. 1. 21:53
 2/11 anonim ***** válasza:

Lehet csak nagyon megszorongattad csorikat...

viccet felreteve ha faj es nem mulik el akkor menj orvoshoz, az biztos segiteni fog!

2016. júl. 1. 21:57
 3/11 A kérdező kommentje:
semmibe.. Csak a kezembe.. Azt kell tudni, hogy fitymaszűkületem van és nemsokára műtét is lesz, ha ez számít valamit.. MEgijedtem és egy csomó betadinet kentem szét belül a makk körül.. Lehet ez is hülyeség volt.. Félek, hogy elrontom..
2016. júl. 1. 21:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen nagyon erősen szorítottam, mert már 50 perce maszturbáltam és már elegm volt.. Etőől lehet?? ha nagyon erősen fogom.. Tényleg már a szuszt is kinyomtam belőle..
2016. júl. 1. 21:58
 5/11 Minekutan válasza:
Szia! Lehet valami fertőzés is, akár idegen wc-n is össze lehet szedni. Vegyél Betadine oldatot, és párszor ecseteld vele. Ha nem múlik el pár nap alatt, menj orvoshoz.
2016. júl. 1. 21:59
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem jártam idegen WCn, én idióta elfelejtettem kezet mosi előtte :( egy fas* vagyok tudom :(..

Akkor a betadine megoldja?? Megijedtem és nagyon sokat kentem :( Ilyen fülpiszklóra tettem és bele a fityma és a makk közé és köröztem vele..

2016. júl. 1. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
Isten barma
2016. júl. 1. 22:47
 8/11 A kérdező kommentje:
mi az?? Valaki azt írta, hogy ezen nem lehet segíteni?? Most tényleg??? Erre nincs megoldás :(.. VAlaki adjon már 1 értelmes választ!!!!!
2016. júl. 1. 22:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Rossz kategória, azért nem kapsz normálisat.

Fertőzésnek elég kicsi az esélye.

Ha fitymaszűkületed van, nagyobb persze, de ha normálisan és tisztán van tartva, akkor nem lesz itt gond.

Minden esetre az a legesélyesebb hogy megerőltetted, elmúlik egy vagy másfél nap múlva.

Pihentesd, ha nem megy le a duzzadás akkor orvos tud segíteni.

A betadine fertőtlenítő szer, ha az utóbbi eset áll fent, akkor szinte felesleges volt, max. megtisztogattad.

Ajánlom a fityma.net weboldalt, ott is tudnak segíteni, valszeg több ismerettel mint itt...

Sok szerencsét.

2016. júl. 1. 23:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Öhm már negyed akkora a daganat, mint tegnap.. Akkor lehet, csak erősen szorítottam nem??
2016. júl. 2. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!