Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a társadalom jobban elfogadja leszbikusokat, mint a homoszexuálisokat?
Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 21:08
2/6 anonim válasza:
A leszbikusok is homoszexuálisak:D Just sayin' Amúgy nem tudom, nem vagyok benne biztos hogy elfogadottabb. Vagy akkora mértékben. A férfiaknál modnjuk jellemző lehet hogy 2 srácot undorítónak tartanak de 2 lányt nem. De attól még magát a melegséget nem fogadják el szerintem, csak azt akarják nézni az ilyenek hogy a két csaj csinálja.
3/6 anonim válasza:
Mert két nő az szexi, nekünk férfiaknak. Vagy amíg a b*ziktól undorodom, a leszbikusok meg mindig valahogy kicsit izgatóak nekem, vagy ha két gyönyörű nő egymást kényezteti.
4/6 anonim válasza:
azért, mert arra feláll :) plusz, a nők, ha csak barátok is, alapjáratban sokkal többet érintkeznek egymással, puszilgatják egymást, kézenfogva mennek etc., míg ez férfiak között nem igazán megszokott, így az emberek számára ez könnyebben szemet szúr. talán ezért van az, hogy a leszbikusokra kevesebben ordítanak vagy néznek furán az utcán.. : D
5/6 anonim válasza:
Most ki ne szeretne két ilyen nő közé befeküdni. Vagyis a társadalom fele máris elfogadja + a leszbi/biszexuális nők is.
Ezért olyan népszerű.
6/6 Suga93 válasza:
Mert ilyen elcseszett az emberiség.Mintha a leszbikusok jobbak lennének.A homoszexuálisok is ugyan úgy megérdemlik a boldogságot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!