Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miert van hogy a nok nyognek, meg hangosan elvezik, a ferfiak meg kussba vannak? A noknek vajon jobb erzes?
Valóban vannak kivételek, de a nők egy picit hangosabbak átlagban, egyszerű okokból.
Pl. már gyerekkortól azt tanítják a fiúknak hogy az érzéseit nyomja el, ne mutassa ki, ne sírjon stb. A lány meg ha elesik, bömböl, akkor mindenki körbe ugrálja. Lehet hogy nem is fáj annyira, de ha kiereszti a hangját, minden körülötte forog.
Aztán a nők bőre finomabb, érzékenyebb lehet. Ezt onnan gondolom, hogy engem az orgazmus szélére lehet sodorni ha megfelelő helyeken (alkar, nyak, mell, térdhajlat) ingerelnek. Tehát már akkor is sóhajtozok, ha érzéssel harapják, szívják a nyakam, vagy térdhajlatomat.
A nők általában csiklandósabbak is és ezt hangos visánkolással szokták kifejezni.
Ha megijesztesz valakiket, általában a nők sikítanak, a férfiak inkább röviden felkiáltanak vagy káromkodnak egyet. Tehát a nők sokkal több érzést, fizikait, lelkit is sikolyokkal és más hangefektekkel fejeznek ki.
És végül: más érzés, ha egy férfival vagy együtt és elragad a hév, és egy igazi pénisz jár benned mintha otthon egyedül a csiklódat dörzsölgeted. Egyedül általában egy nyikkanás nélkül megyek el, de ha a párommal vagyok, nagyon szinte végig halkan sóhajtozok, nyögdécselek és az orgazmusnál ez felgyorsul és hangosabb lesz. Nem szoktam visítozni, mint akit nyúznak, de képtelen lennék csendben csinálni, főleg olyan pózban amikor jó mélyre megy.
Ez olyan.. Szerintem, hogy pl a nők előbb sírnak / nevetnek stb.. Így előbb kezdenek el nyögni is. :D
Illethve a hüvelyben több az érzékeny pont. Vannak mindkettőben csendesebb típusok.
Én pl elkezdek halkan nyögdécselni, szuszogni, sziszegni.. majd jön az ahhhhh .. áhhhhh stb... és hangosodik, ha akarom ha nem :D
De személy szerint imádom, ha a partnerem, vissza jelez ( nem megjátszva magát ) kis áhh.. wáhh.. gr.. szuszogásaal... zihálással ... és hangosan élvez el.... :D
De mindenki más ;) :D :D
Ha majd odajutsz, ne félj kiengedni, minden hangot, akkor a partnered is jobban fogja élvezni és bátrabban kiangedi ő is ;) :D
/a hangos szex, az jó szex ;) :D /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!