Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ciklusom 8.napjan szexeltunk a barátommal. Hamar elment, szóval még egy menetet csináltunk, viszont közben észrevette, hogy egy két centiméterrel lejjebb csúszott az óvszer, szóval megálltunk, es visszarakta. Ugye nem lehetséges a terhesség?

válasza:

válasza:Húzott új gumit a második menetre, nem?
Akk az első menet tára a gumi spermatankjában volt, nem pedig a farka tövénéll.

válasza:

válasza:

válasza:Én egy szex alatt olyan 25x szoktam visszarángatni magamra. Akkor van baj, ha annyira lecsúszik, hogy kijön mellette az anyag, de ahhoz, hogy megtermékenyítsen, akkor is az kell, hogy a sunid külső vonalától beljebb legyen. Ha ez megtörténik, akkor általában teljesen lecsúszik és beragad a hüvelybe.
A 8. nap amúgy talán még nem különösen termékeny, ha 14+14 naposak a ciklusaid.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen magasak vagytok?
Helloka, van egy 5 éves kapcsolatom. Barátnőm jelenleg terhes, és felszedett pár kilót. De jól mutat, szépen kitölti a ruhákat. Ezzel neki viszont baja van. Segíteni szeretnék neki, hogy belássa jól néz ki. 2 hónapja 3 naponta méri a centiket combon, hasin, derekán...
35 hetes kismama vagyok, és nagyon megijedtem hogy az elmúlt pár hétben 3-4cmt sikerült felszednem a combomra. Egész terhesség alatt nagyon figyeltem mit eszem, most tartok plusz 10 kilónál a kezdősúlyomtól, aminek a fele az elmúlt 1 hónapban jött fel. Heti többször...
Nekem a dokim soha nem becsuli meg,mert azt mondja hogy az csak becsles es pontosan nem tudna megmondani.
Nem vagyok még anyuka, de a párommal már tervezzük a kisbabánkat. :) Ebből kifolyólag szeretnék meghallgatni minden tanácsot, tapasztalatot! Érdekelne még: Mennyi idős próbálkozás után sikerült? A szeretkezés után mennyi idő múlva lehet terhességi teszthez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!