Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebből lehet probléma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből lehet probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátom és én óvszer pártiak vagyunk azonban szerette volna ha anélkül hozzám érinthetné párszor. Megengedtem neki nem volt konkrétan behatolás egy minimálisan mehetett be a töve de ennyi még a teljes makk sem. Előtte a pénisze száraz volt teljesen és nem is szexeltünk utána szoval egyértelműen nem volt ejakuáció. Előváladéktól tartok hogy esetleg az oda kerülhetett de ugye én se meg ő sem érzett semmit. Azt tudom hogy tartalmazhat spermát ami a húgycsőben esetleg visszamaradt de neki a legutolsó ez előtt a

dolog előtt 2 nappal volt igy nem tudom mennyi az esélye hogy volt még ott spermium. Onnan a méhig eljut vagy ebből egyáltalán baj lesz?

febr. 11. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Exemmel óvszer nélkül szexeltünk 2 évig. A végén a testére élveztem mindig, sose volt baj belőle 😌
febr. 11. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehetett spermiumsejt, amit ha utána dugtatok akkor azt "előreküldte" a dugás. Ettől még nagyon-nagyon minimális az esélye ennyitől teherbe esni. Kisebbfajta csoda lenne.
febr. 11. 23:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem volt utána már semmi
febr. 11. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Évekig szexeltünk a feleségemmel keményen, néha félórás menetekkel ugy, hogy se gumi, se tabletta, a végén kihúztam mindig. Sosem volt gond, mikor akartuk, hamar teherbe esett (ezt azért írom, mert olvastam olyat is, hogy lehet azert működik a megszakításos módszer mert valamelyikünk meddő). Persze ehhez az is kell, hogy a férfi tényleg tudja irányítani az orgazmusát.
febr. 12. 07:38
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Ennyitől nem.

Azonban, ha biztosra akartok menni, akkor gumi nélkül csak peteérés után szexeljetek. Akkor már elhalt a petesejt, és a szervezet a menstruációra készül.

Ehhez pl. Tüneti hőmérőzés szimptotermális módszert használhatsz.

Follikularis szakaszban meg maradhat az óvszer, ha végül is óvszer pártiak vagytok. Luteális szakaszban meg mehet nélküle.

Így gyakorlatilag mindent megtesztek a terhesség elkerülése érdekében és óvszer sem kell minden alkalommal

febr. 12. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!