Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet probléma?
Sziasztok!
A barátom és én óvszer pártiak vagyunk azonban szerette volna ha anélkül hozzám érinthetné párszor. Megengedtem neki nem volt konkrétan behatolás egy minimálisan mehetett be a töve de ennyi még a teljes makk sem. Előtte a pénisze száraz volt teljesen és nem is szexeltünk utána szoval egyértelműen nem volt ejakuáció. Előváladéktól tartok hogy esetleg az oda kerülhetett de ugye én se meg ő sem érzett semmit. Azt tudom hogy tartalmazhat spermát ami a húgycsőben esetleg visszamaradt de neki a legutolsó ez előtt a
dolog előtt 2 nappal volt igy nem tudom mennyi az esélye hogy volt még ott spermium. Onnan a méhig eljut vagy ebből egyáltalán baj lesz?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ennyitől nem.
Azonban, ha biztosra akartok menni, akkor gumi nélkül csak peteérés után szexeljetek. Akkor már elhalt a petesejt, és a szervezet a menstruációra készül.
Ehhez pl. Tüneti hőmérőzés szimptotermális módszert használhatsz.
Follikularis szakaszban meg maradhat az óvszer, ha végül is óvszer pártiak vagytok. Luteális szakaszban meg mehet nélküle.
Így gyakorlatilag mindent megtesztek a terhesség elkerülése érdekében és óvszer sem kell minden alkalommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!