Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalnátok a vazektómiát?
Figyelt kérdés
Ha már megtettétek mi volt az oka?jún. 11. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Gondolkoznék
Már megcsináltattam
23 szavazat
1/5 anonim 

válasza:

válasza:Pont erre készülök. Már az engedély is megvan rá.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Miért tenném?
Még nincs 4 gyerekem. (Bár mindig is vágytam rá, de csak 1 lett eddig, most meg az nincs már, aki szülne még…)
40/F
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Én gondolkodtam rajta anno, mert nem akartunk már gyereket többet, és ez egy jó megoldás lett volna mindenkinek. Sajnos voltak feltételek és ott elakadt a dolog.
4/5 Istvan7610 

válasza:

válasza:Bevállaltam, mert elmúltam 40, van 3 vér szerinti gyerekem, többet nem akartam bárhogyan is alakul az életem, a feleségem pedig nem szedhetett hormon tartalmú dolgokat, mert random vérzett tőlük. A gumi nem kedvenc, a megszakítás pedig oroszrulett.
Főleg, hogy a harmadik gyerkőc kb így fogant.
Elkötés óta végre en is meg tudom élni normálisan az együttléteket.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Vágjatok bele! Én 15 éve csináltattam, volt a feleségemmel gondtalan 15 évünk:D
Kapcsolódó kérdések:
Férfiak, bevállalnátok a vazektómiát, ha bárki számára elérhető lenne (18 év felett)?
"Papíron" nem visszafordíthatatlan a beavatkozás, ettől függetlenül ellenjavallott annak, aki tervez gyereket a későbbiekben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!