Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ok aggódalomra?
Párommal szeretkeztünk, rendesen óvszerrel. Az óvszer nem szakadt ki, az óvszerben benne maradt a sperma. Óvszer nélkül behatolás nem történt, viszont a párom kézzel maszturbált nekem még az óvszer felhelyezése előtt, és nem tudom, hogy előváladékos lett-e véletlenül a keze. És miután felhelyeztem az óvszert, ő segített a behelyezésben kézzel, és nem tudom, hogy lehet, hogy egy picit előváladékos lehetett a keze, vagy sem és így került e az óvszerre. Nem tudom, hogy így terhes lehet-e. Kettő nappal a menstruációjának a vége után volt most ez az aktus. Bevallom picit aggódok
19/f

válasza:Hogyne lehetne ettől még terhes.
Bármikor, bárkitől, ezen már ne idegeskedj.
A haver is járt így, aztán rá kétévre terhes lett a csaj.
Igaz, nem a havertól.

válasza:Hat a dugasbol gyerek lesz nem tudtatok?
Ennyi esszel minek dugtok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem birom az alkoholt es megittam joizuen koktel csak az miat hanytam....
Baratnommel szeretkeztunk, gumival persze es a vegen mielott elelveztem volna kihuztam. A sperma a gumiba ment , a csucsaba ahol helyet szoktam hagyni neki,viszont mintha meg lett volna lazulva rajtam a gumi. Viszont a baratnom nemi szerven valami sperma szeru feher...
Általában 28 napos ciklusaim vannak, és vasárnap kellene megjönnie, de mikor ilyen közel a mensihez szexelünk a barátommal,mint tegnap, akkor mindig megjön szinte utána, most meg semmi. Aggaszt mert lefeküdtünk gumi nélkül is, igaz nem élvezett belém.
Kedves mindenki! Szeretnék (normális) tanácsot kérni. Nyár közepe óta szedek fogamzásgátlót, és eleinte semmi problémám nem volt vele, a 3.-4. gyógyszermentes napon jött meg a megvonásos vérzésem (előtte nagyon össze-vissza jött meg, rengeteg vér, fájdalom, stb)....
Hamarosan tablettára szeretnék váltani,de érdekelne ennek az ideiglenes módszernek a megbízhatósága
Párommal együtt voltunk. Kiszakadt a koton (durex) de nem bennem ment el csak elovaladek volt a gumiban. 1 hét múlva kéne megjonnie és az elmúlt 2 napban bő folyasom volt és 1kg-mal nehezebb vagyok mint szoktam lenni. Remélem megjön 19/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!