Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlt héten hétfőn együtt voltam egy sráccal. Nagyon fájt (szűz vagyok) és nem is sikerült teljesen, de természetesen védekeztünk. Lehetek terhes? (folyt. Lejjebb)
10. én kell megjönnie, de már most nagyon feszül a mellem, hihetetlenül érzékeny és fáradékonynak érzem magam. Tegnap csináltam tesztt, negativ lett.
(Aki komolytalan válaszokat ad, vagy olyan stilusban kiván hozzászólni, az inkább ne irjon! :) Előre is köszönöm a válaszokat

válasza:

válasza:Durvának kicsit tényleg durva volt. Ez lehet az oka?
Még másnap egész nap is eléggé fájt

válasza:

válasza:

válasza:Nem lehetsz terhes.
Azért vagy rosszabbul, mert nem volt túl jó élmény.
Nekem sem volt az, egy kedvesnek tűnő srác volt az első, akiről az ágyban kiderült, hogy durva, tuskó paraszt.
Vagy két hétig fájt utána a hasam.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mert szeretem, bízom benne, de nem állok még készen. FIÚK! Szerintetek mi egy elfogadható idő? Mert nem akarom megbántani, vagy elveszíteni, de elhamarkodni sem!LÁNYOK adjatok tanácsokat légyszi :)Köszi
Amúgy meg használtunk óvszert.Lehetek-e terhes?!
ÉS milyen vizsgálatokat csinál? ÉS fáj? :D Még szűz vagyok. Csak első alkalomkor is biztosra szeretnénk menni, tabletta meg óvszer. Fél éve együtt vagyunk már a barátommal.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!