Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert ajánlanátok? 16f
Durex,Lifestyle és lehetőleg ne a legvékonyabbat..Bár ha jól viseled nem szakad ki:)
Sok sikert:)
hát, én a lifestylest ajánlom. Amikor ismerősök közt baj volt, az durexszel volt, vagy másokkal. A lifestylesből az ultra safe erős szagú, és makacs, de vastag. Kevesebbet érzel, és szerintem kevesebb rajta a síkosító (fehér dobozos). A fekete az ultra vékony, na abban annyira nem biztos, hogy kezdeni kéne. A zöld ilyen átmenet, az asszem, play névre hallgat, kevés szag, síkos és középvastag. Van a bordázott, nos szerintem az semmivel nem tud többet az egyébként legolcsóbb Play-nél, de drágább.
Hajrá :) gumihoz nem kell más védekezés, de amikor kihúzod, a tövénél fogd rá a gumit, és akkor nem csúszik le! amúgy max az átmérőd számít: ezek átlagos/névleges vastagsága 5 cm körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!