Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok terhes? Szerintetek?
köszönöm mindenkinek!!
szurkoljatok...
Szurkolunk! De máskor ilyet ne csináljatok, szerintem nektek sincs szükségetek erre a stresszre.
"pedig fürdés után voltunk, 2 napja nem végzett sem önkielégítést, se nem voltunk együtt, magyarul még esély sem volt rá h. valami úton módon akár kezéről akár péniszéről sperma kerüljön a hüvelyembe"
Ennek semmi köze ehhez, már attól hogy bedugta már attól van esély rá, és hiába fürdik előtte, vagy nem végzett önkielégítést. Tudod az előváladékban, ami egy fajta természetes síkosító a férfi részéről már abban is van vagy lehet.
Szerintem akkor lennél a legnyugodtabb, ha tabira váltanál. Azért remélem nincsen baj!
azért ez vicces.....megfosztod a párodat attól az élvezettől, h benned menjen el, helyette saját magának kell maszturbálnia h elmenjen szex után, vagy neked kell rásegítened, így szexeltek nagyrészt, aztán eccer hagyod neki h beléddugja az óvszertelen péniszét...:D most erre mitmondjak?:D
szexeljetek normálisan, hamár óvszert használtok, ésakkor talán nemlesz szükség ilyen plusszokra h had dugjam már be a péniszem csak 1 mp-re?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!