Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs a tb-m fizetve 5hónapja, fel írja a nőgyógyász az eseményutáni tablettát?
Figyelt kérdés
s.o.s. !!2014. máj. 14. 05:09
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy mivel nincs biztosításod, pénzért fogja felírni.
A gyógyszertárban a rendszer fogja jelezni, hogy nem vagy jogosult támogatott gyógyszerre.(nem tudom, hogy a fogamzásgátló gyógyszerek kapnak-e egyáltalán TB támogatást)
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor is pénzért írja fel,ha az állam 1centtel sem támogatja az eseményutáni tablettákat?Mert nem támogatja...
2014. máj. 14. 07:11
3/8 BlackSword válasza:
Miért nincs fizetve a tb-d???
4/8 anonim válasza:
Ha ismerős az orvos, és rendes akkor lehet, hogy ingyen is felírja.De ha dolgozol(nál)te is pénzt vársz a munkádért.
5/8 anonim válasza:
Felírja,mert fel kell írnia, de szólni fog, hogy piros a lámpád.
Előbb-utóbb úgyis kapsz a NAV-tól egy fizetési felszólítást csekkel és befizetheted a járulékelmaradást a késedelmi pótlékkal együtt.
6/8 A kérdező kommentje:
Uniós tanfolyamra járok(NEM munkaügyis tanfolyam),járnom is kell jelentkezni,de a hivatalhoz sem tartozom.Megélhetési támogatás a neve.60e ft-ot kapok,kereken amiből az állam egy centet sem von le magának.Utólag jöttem rá hogy nem vagyok biztosítva,utazást sem térítik,de a szerződés aláírása után nem volt visszaút.6hónapos a tanfolyam,utána szerződés köti őket hogy munkát biztosítsanak szakmunkás bérrel.1hónap múlva megoldódik a problémám,de addig is mivel albérletet fizetünk,nem jutott havonta bő 6e ft befizetni.Szóval ez a helyzet,nem otthol ülök :P
2014. máj. 14. 10:48
7/8 anonim válasza:
Felírni felírja simán pénzért esetleg,de a lényeg, hogy a gyógyszert 100%-os áron kell kiváltanod.
8/8 A kérdező kommentje:
Hát annyi,ha receptet vittem volna sem lett volna olcsóbb 1ft-tal sem :P a vizsgálat+doki elmaradt,mivel délben lelépett a doktor úr a rendelőböl.Az asszisztens tanácsára bepróbálkoztam a gyógyszertárban,szerencsére kiadták :)
2014. máj. 14. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!