Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első levélnél az első naptól a harmadikig gyenge vérzés? (Symicia)
Valószínű, hogy hat a gyógyszer, ha eredetileg elég erős görcseim szoktak lenni a havim alatt, de most hogy elkezdtem szedni a gyógyszert rögtön az első nap semmi görcs nem volt, csak kis feszítő érzés?
4 napos szokott lenni a havim, de most csak 3 volt és alig jött valamicske. A gyógyszer miatt lehetett, vagy semmi köze az előző ciklus kiürüléséhez?
Szeretném tudni, hogy hat e, mert nagyon parázom a terhességtől és most szedem kb 2 hete elég rendszertelenül. Rendszertelenül alatt azt értem, hogy nem mindig a pontos időben szedem be, hanem max 1 óra csúszással.
Eddig soha nem szedtem bogyót. Kisebb mellékhatásokat érzek, mint pl.: hangulat ingadozás; fémes íz a szájban.
Válaszokat előre is köszönöm! :)
A tabletta azonnal hat rá, attól múlik el, csökken stb. persze van akinek elhúzza, pecsétel, néha vérzik, de teljesen normális, az első 3 hónapban bármilyen mellékhatás lehet, belefér, a 4. levélnél nem jó. :)
Az 1 óra bőven belefér, nekem van hogy 3-4et csúszik, 7 év alatt nem volt belőle gond.
Az első hónapban érdemes még mellé védekezni óvszerrel hogy tuti legyen a dolog, nekem a doki javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!