Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Első alkalommal) Fogamzásgátló tabletta felírása előtt milyen vizsgálat van, ha még szűz vagyok?
Arra lennék kíváncsi, hogy a hüvelyi vizsgálatot akkor is megcsinálja a doki, ha még szűz vagyok?
Vagy ebben az esetben milyen vizsgálatokra számítsak?
Csak most megyek először dokihoz és nagyon izgulok!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kézzel akkor is meg tud vizsgálni hüvelyen keresztül, ha még szűz vagy. 13 évesen egyszer annyira begörcsöltem menstruáció alkalmával, hogy a mentő vitt a kórházba és megvizsgált az orvos hüvelyen keresztül. Nyilván óvatosabban és a koromnak megfelelően. Természetesen még szűz voltam.
Csinálhat hasi ultrahangot is, bár amit fog. gátló felírása előtt csinálni szoktak, az a rákszűrés és a vérvétel. Hát, a rákszűrést nemi életet nem élő lánynál nem tudom, hogy csinálnak-e, de ha már vérvételt csinálnak és ultrahangot, abból már nagyon sok minden kiszűrhető.
Bár ha rám hallgatsz, akkor használtok az aktus legelejétől fogva óvszert és utána meg majd elmész és íratsz fel fog. gátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!