Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben akkor ez a kérdés mostmár hivatalosan is:D válaszod?:D
2010. júl. 2. 12:32
12/21 anonim válasza:
Ugyan nem a kérdés megreformálója vagyok, de én biztos, hogy férfihez mennék. A nők olyan..hm nem is tudom, annyi rosszat hallani.
2010. júl. 2. 12:39
13/21 anonim válasza:
a férfi, mert simán kitapétázza a házat a postaládán keresztül, vagy megszereli az autót a kipufogón át. ezek férfi melók. 76/babinéni
2010. júl. 2. 12:45
14/21 anonim válasza:
Férfihez járok. Nagyon rendes. A nemet minek írjam? Nem egyértelmű? :) Ha pasi lennék, mit keresnék nőgyógyásznál..? Gondolkodj :)
2010. júl. 2. 12:58
15/21 anonim válasza:
Az új kérdés megformálója vagyok. Már válaszoltam amúgy. Én nőhöz járok, és bevált. Nem szívesen vetkőznék le egy idegen férfi előtt.
Mellékesen nőgyógyásznak készülök és lány vagyok:D:D
2010. júl. 2. 13:00
16/21 anonim válasza:
En férfihez járok. Eloszor nohoz mentem, de nagyon dúrva volt. A doki sokkal szimpatikusabb, jobban értékeli a noket. Most, hogy kisbabát várok, nála is akarok szulni.
2010. júl. 2. 13:06
17/21 anonim válasza:
Nekem is férfi nőgyógyászom van. Voltam nőnél is, de ahogy előttem is írták lekezelőbben viselkedett mint a férfi orvosaim, de lehet csak rossz személyt fogtam ki. Nem is tudom miért, de nagyobb biztonságban érzem magam a férfi nőgyógyászomnál. Sokkal jobban el tudok nála lazulni, és nagyon csípem, jó szakorvosnak tartom, és egy abszolút tapintatos ember. 22/L
2010. júl. 2. 13:42
18/21 anonim válasza:
Egyértelműen férfi, egy nőnek nem tudnék levetkőzni, azt meg h matasson a pi..ámban főleg.
2010. júl. 2. 17:35
19/21 anonim válasza:
Én egyszer voltam nőnél, életemben először, hát sose többé nem mentem nőhöz! bunkó volt!!!!
2010. júl. 2. 18:13
20/21 anonim válasza:
én nohoz járok, de nagyon meg vagyok vele elégedve.egyáltalán nem durva... soot... férfinél is voltam már´párszor..de az nem vált be... szerintem no noidoki sokkal jobb..mert megiscsak egy novel jobban el tudsz beszelgetni is ilyen dolgokrol mint egy pasival.. sztem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!