Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nehéz állandó, stabil, jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehéz állandó, stabil, jó szexpartnert találni?

Figyelt kérdés
32f

2019. okt. 7. 11:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nálad alapvető felfogási problémák vannak.

1: 32 éves vagy vazze

2: te baromira kanos vagy és ki vagy éhezve jóformán bármire

3: azt sem tudod mit akarsz, csak punci legyen

4: ilyen szexpartner dumával, ami de jó lenne ha feleség lenne duma is, 32 évesen már régen le vagy maradva

szedd össze magad, nézd át az életedet, ha kell változtass drasztikusan rajta, majd emelt fővel vágj neki, de így nem mehet tovább

2019. okt. 7. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Swingerpartiban legálisan szexelhetsz feleségekkel, és ha oké vagy nekik, akkor beenged állandóra az ágyába ;)
2019. okt. 7. 12:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt nehéz.
2019. okt. 7. 12:55
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak kapkodom a fejemet, és értetlenül bámulok. Harmincas "felnőtt" férfiak úgy beszélnek a nőről, mint valami szexobjektumról, aztán csodálkoznak, hogy nehéz megfelelő partnert találni. "Emberedjetek" már fel egy kicsit, és vegyétek észre, hogy a nő az nő. Érző lélek. Több érzés szorult a kisujjába, mint egy hadseregnyi férfiba. És amíg az érzéseire nem tudtok hatni, tartós és gyümölcsöző kapcsolatra esélyetek sincs, csak ágybetétekkel múlatjátok el a fiatalságotokat. Nektek kell változni, fejlődni. Nektek kell megfelelő partnerré válni, ha megfelelő partnerre vágytok. Királynői rangra kell emelni a társatokat, ha királyként akartok élni mellette.
2019. okt. 8. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki tudja hogyan kell, annak nem:)

A húszas éveim elején szerettem volna egy idősebb férfivel tapasztalatokat szerezni. Nem csak szeretkezésben. Úgy összességében az életről. Persze az ágyban is. Keresgéltem hát. Legtöbbször az lett az eredmény, hogy annyira izgult, hogy, fel sem állt, vagy ha igen, akkor egy perc se volt. Én végül emiatt mondtam le a keresgélésről. Felesleges tortúra volt csak.

2019. okt. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!