Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszer mennyire megbízható?
Van szád, mond meg neki, amíg nincs gumi, nincs dugi.
Ez ennyire egyszerű. Ha ennyit nem fog fel, akkor le kell pattintani magadról, mert ez csak rosszabb lesz.
Imádom, mikor dugni tudnak az emberek, de kommunikálni már nem.
Szerinted miért nem húz a pasid óvszert? Elárulom: mert pont leszarja, ha teliberak. Nem neki kell ám majd kapartatni menni, sőt, ha véletlen kitalálod, hogy neked kell a kölök, akkor majd szépen lelép azt ennyi.
A pasid is egy gyökér, de te még nagyobb idióta vagy, hogy szó nélkül hagyod. Nem baj kislány, majd a saját károdon hátha megtanulod, hogy nem kellene védekezés nélkül kefélni.
Jaj, de tudod okolni a pasidat!!!
Azt kérdezed, hogy ő miért nem tesz fel gumit? És Te miért nem védekezel? Van más mód is nemcsak tabletta.
Elhiszem egyes válaszolóknak, hogy nem védekeztek mégsem lett semmi, de erre Te sose támaszkodj!!! Pontosan akkor jön ki az előnedv ÉSZREVÉTLENÜL a pasidból, amikor szünetet tart! Azért szüneteltet, mert érzi, hogy rögtön elélvez (egyenesen beléd!), de jöhetnek a spermiumok is az előnedvben. Sok szerencsét!
"De a pasim mért nem vesz fel óvszert?"
Mert egy önző f--sz.
Egyébként én nem értem: nem vesz óvszert, gondolom, mert csökkenti az élvezetet - de az nem csökkenti, hogy figyelni kell és a legjobb pillanatban ki kell húzni?
A megszakításos védekezés NEM védekezés.
Örülj, hogy eddig nem estél teherbe.
Ragaszkodj, hogy vegyen fel óvszert!
"Egyébként én nem értem: nem vesz óvszert, gondolom, mert csökkenti az élvezetet - de az nem csökkenti, hogy figyelni kell és a legjobb pillanatban ki kell húzni?"
Egyáltalán nem, én pl ha gumival dugok, akkor is kihúzom, és szinte mindig arcra, szájba vagy cicire élvezek, az a legjobb. Punciba nekem nem olyan jó. És igen, gumival sokkal jobb dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!