Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek így Pandémia ideje alatt mennyire kockázatos Elmenni rosszlányok.hun csajhoz dugni vagy esetleg csak annyira hogy leszop?
Ugyan olyan hozzá állasal
nyújtanak szolgáltatást mint Covid helyzet kialakulása előtt? vagy a prostik világában is nagy az elővigyázatosság?
Olyanoktól kérdezem ezt akik esetleg mostanában is vették igénybe ilyen szolgáltatásokat.
Sajnos a párommal nem valami jó a szexuális életünk
És sokszor hiányom van.
"Amúgy milyen felelőtlenségről beszélsz, már átoltottság van és nem kell a maszk."
Ja nyilván az 50% az teljes átoltottságnak számít... aha...
Nyilván az oltás véd a delta meg kitudja milyen mutációk ellen amik fél évente és majd egyre gyorsabban jönnek..
Majd megint jön a nagy csodálkozás hogy emelkednek a számok amikor szeptemberben lezárnak mindent.. dehát pont ez a hatalom célja, h kijárási tilalom legyen meg rettegés
Ha elmész egy rendes masszázsra még mindig maszkban van a masszőr ahogy a legtöbb fodrász stb is... miben más egy erotikus masszázs?
Én sem teljesről beszéltem.
Az oltásnak a delta ellen is védenie kéne.
”Majd megint jön a nagy csodálkozás hogy emelkednek a számok amikor szeptemberben lezárnak mindent”
Ezt elmondod a kurvá.knak is?
”Ha elmész egy rendes masszázsra még mindig maszkban van a masszőr ahogy a legtöbb fodrász stb is... miben más egy erotikus masszázs?”
Ha létezik a vírus, akkor szart sem ér a maszk, főleg a masszőrnél nem. Komoly a kérdés? Az erotikus masszőr le is szop, vagy csak a fa.szodat rángatja.
22-es!
Te kur.va vagy? Valami bordélyházról van szó?
23, az erotikus masszőr általában nem szop, persze van h igen de akihez én járok az nem.
és nem, ez a vírus nem nemi úton terjed hanem ha belélegzed.
nem mondom h 100% védelmet jelent a maszk, de a 0-nál többet. az oltás is ilyen, az se 100%-os, mégis úgy vannak az emberek mintha az vmi csodaszer lenne.
én nem mondom a prostiknak, az ő bajuk, saját bizniszüket rontják ha megbetegítik az ügyfeleiket...
Dehogynem szop.
És bszás közben nem lélegzel? Arról volt szó érintés útján is terjed, ami egyébként szerintem is fszság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!