Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

válasza:akik ellenkezni szeretnek és ezt élvezik
én személy szerint utálom ezt a kategóriát

válasza:Olyan szubmisszívek, akik nem szeretik saját magukat alárendelni, hanem azt élvezik, hogy "belekényszerítik" őket a szub szerepbe. Ezt olyasmikben élik ki, hogy mondjuk ellenállnak, miközben a dom megpróbálja kikötözni őket, erővel kell őket lefogni, vagy pl beszólogatnak, hogy (nagyobb) büntetést kapjanak.
Olyasmi, mint a klasszikus viccben:
-Akarsz megerőszakolósat játszani?
-Nem, hagyjál!
-Na ez a beszéd!
Fontos viszont, hogy a határok itt is meg vannak előre szabva, a dom tudja, mi az ami belefér a bratnak, és mi az, ami nem. Itt például különösen fontos a biztonsági szó (mert ha kiabál, hogy "hagyd abba", ez lehet az élményhez kell neki, és szeretné, hogy a dom folytassa. De ha azt kiabálja, hogy "piros", annak a jelentése előre meg lett beszélve)

válasza:

válasza:

válasza:Nekem is nagyon tetszenek a brat lányok. Ha valaki okosan szemtelen, és szegi meg a szabályokat, hogy így legyen büntetve az nagyon bejön.
Az erőszakot viszont nem szeretem.
Szerintem az a jó, ha a lány megszegi a szabályokat és vállalja érte a "felelősséget", azaz a büntetést.

válasza:Én a brat pasikat szeretem.
A mogyoróvessző es a korbács a halószba szekrényben vannak.
Van párom!
Nem kérek privit!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Inkább lányokat várok. A korhatár az max 30 köszi a megértést😘 Fiúkkal is elbeszélgetek ha úgy van. Sub-ok és dominák egyaránt írhatnak :) Hetero vagyok.
A BDSM egy összetett dolog, ami nem annyiből áll, hogy az egyik fél kékre-zöldre veri a másikat. Van aki inkább szub, szeretik, ha irányítják, de nincs azért oda, hogy büntetést kap, van olyan, aki inkább mazochista, aki pedig nem szeret alárendelt lenni, de a...
Férfiakhoz és nőkhöz is szól a kérdés. Tegyük fel, hogy a párotokat izgatja az, hogy kipróbálja, milyen, ha kikötözve megkínozzák, korbáccsal, ostorral, vagy pálcával. Ti személyesen nem tudjátok megadni ezt neki, mert nem vagytok eléggé dominánsak/nem tudnátok így...
Két éve vagyunk együtt, de pár egy jó ideje vonz a BDSM, vagyis igazából valamilyen szintem mindig is vonzott, de ahogy elkezdtem kutakodni a témában rájöttem hogy tényleg ezt akarom. Nem kell hű de extrém dolgokra gondolni csak pl kikötözés, fenekelés, szopatás,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!