Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Többször is találkoztam már ezzel a kifejezéssel, és érdekelne, hogy egyáltalán helyes-e ez a kifejezés? Hiszen a kereslet amúgy is azt jelenti, hogy hajlandó fizetni (azaz akar és tud is), tehát alapvetően fizetőképes. Vagy rosszul gondolom?
Nem durva már ez egy kicsit?
Nagyon fáj miközben szívja a kicsi. És észre vettem a mellbimbóm mellett a bimbó udvaron olyan mint egy pattanás, egy piros kis folt picit meg is van dagdva. Mi lehet ez? Ha valakinek volt hasonló, mivel tudnám kezelni? Már csak ez áll a kellemes lélekemelő szoptatás...
Hallottam valahol, hogy a női kozmetikumok azért drágábbak, mert a nők hajlandóak többet kifizetni a szépségükért és ápoltságukért, mint a férfiak. Viszont sehol nem találtam erre "bizonyítékot". Valaki tudna esetleg linkelni olyan cikket, tanulmányt, bármit, ami ezt vizsgálja? Köszönöm
Lehet rá kereslet?
9 napos a babám es egy napja nem kemények a melleim... Előtte nagyon be voltak durranva es drasztikusan egyik napról a másikra megszűnt ez. Második gyerek, az elsőnél sokkal tovább tartott mire ez beállt. Eddig meg sok is volt neki a tejem, de ma éjszaka nem tudott...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!