Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hazudnak a kutatók az átlagos péniszméretről?
A nyilvánosságra hozott kutatások általában 13-14 centi körül határozzák meg az átlagos péniszméretet.
Én ezt egyszerűen nem tudom elhinni. Már ez az átlagnak mondott hosszúság is meglehetősen szerény méret. De ha ennyi az átlag, akkor az azt jelenti, hogy ennél még bőven vannak centikkel kisebbek is, kb. minden 17-18 centis farokra juthat egy 10 centi körüli apróság is, már ha nagyjából egyenletes a szórás. De mondom, már maga az átlag is tök kicsinek tűnik, szerintem a legtöbb olyan személy, aki látott már néhány péniszt életében, azt gondolja, hogy a 13-14 centi átlag alatti.
Őszintén mondom, nem hiszem, hogy a világ ilyen szinten tele van kispöcsű férfiakkal. Szerintetek hazudnak erről a tudósok, hogy a kisebb méretű férfiak önbecsülését ne tegyék tönkre a valós eredmények, és elkerüljék a negatív társadalmi hatásait az igazság napvilágra kerülésének? Vagy ha nem hazudnak, akkor hogy jöhetnek ki ilyen fura eredmények? Mi a módszertana ezeknek a kutatásoknak?
Ti mit tudtok erről a témáról? Vettetek már részt ilyen kutatásban, akár kutatóként, akár kutatási alanyként? Bármilyen érdemi információnak, tapasztalatnak örülnék. Jó lenne együtt kideríteni, hogy lehetséges az, hogy ilyen eredményeket publikálnak.
Nem azért mondom, de van olyan hüvely, amelyik nyugalomban 4 cm, felizgulva 8 cm, és ez még normális.
Ebbe mekkorát akarsz beledugni?
Ha túl nagyot, akkor nem örömében fog sikítani...
Miért nem jók az ilyen kutatások?
Pl nekem van 3000 ismerősöm, családtagoktól a haverokig.
Egyik férfi nemű ismerősöm se vett részt ilyen kutatásban, nem is kérdezték őket.
Van x fő ember, akit random "kutatnak", majd egy átlagot vonnak le.
Remélem tudod, hogy zajlik az "átlag".
Van ott mikro kukitól egészen a gigáig, köztük pedig több méret és ezekből dobnak ki egy "aranyközéputat".
Nesze neked, átlag.
Gondolj bele pl mikro kukik VS gigák vennének csak részt, ott is kijön egy átlag xD
Ezért felesleges ezen agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!