Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
148cm 22 éves lányról vélemény? Nektek ez hátrány?
Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 18:33
11/31 anonim válasza:
Nem hátrány. Nekem tetszenek az alacsony lányok.
12/31 anonim válasza:
Nekem nem jönne be, de nem miattad hanem mert én 196cm vagyok :)
"picit" sok lenne a magasságkülönbség.
13/31 anonim válasza:
Pont jò, mert sok alacsonyabb pasi van. Ìgy igazsàgos, hogy nekik is jusson nő.
14/31 anonim válasza:
Nem csak a magas lányok szexik. Nekem spec. az alacsonyak a zsánereim. És többünk is így van ezzel a társaságban. Úgyhogy...
15/31 anonim válasza:
Az alacsony csajok mind szorongó idegbetegek
16/31 anonim válasza:
Még nem volt de bakancslistás egy alacsony karcsú csaj. Kis faszpörgettyűk 😀
17/31 anonim válasza:
Alapból szeretem az alacsony lányokat, de nem ez számít.
Ha van összhang, működik a kémia, akkor nem számít hogy milyen magas, vagy alacsony a lány.
20/31 anonim válasza:
Nekem nem hátrány, mert 187cm vagyok. De a csajnak se lenne hátrány a magassága, ha szeretne velem valamit.
Tudod a legtöbb pasinak nincs magasság fétise. Ez tipikusan egy csajos perverzió. Nekem speciel a test arányoktól lesz igazán kívanatos egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!